5 grunner til at Invisalign bukseseler er Cooling


Ni av ti ganger, ville ideen om å få tannregulering umiddelbart bli møtt med motstand og frykt av alle, men mer av tenåringer og unge voksne. Det virker som iført bukseseler er alltid etterfulgt av stigmatisering av smerte, ubehag, og å bli stemplet som "nerdete". Men til tross for svak smerte og ubehag, tannregulering får en viktig jobb gjort-det å rette skjeve, feiljustert tenner eller korrigere ens bite. Se, det er egentlig ikke så ille som du tror det er fordi tannregulering har en hensikt. Heldigvis er det nå Invisalign behandling. Det er en mer behagelig alternativ til iført tradisjonelle metall bukseseler-usynlig bukseseler.

Invisalign systemet er en behandling som fokuserer på å korrigere mindre til moderat ortodontiske problemer. Behandlingen virker ved å bevege tennene gradvis inn i riktig posisjon ved bruk av en serie av klar plast aligners. Disse usynlige bukseseler raskt styrke tennene i et lite synlig måte. Når slitt, klar plast aligners er usynlig for det blotte øye.

Her er 5 grunner til at usynlige bukseseler er kult.

1. Effektiv behandling

Som metall bukseseler, Invisalign bukseseler effektivt korrigere en rekke problematiske saker som trengsel, kryssbitt, avstand, og under bite. I prosessen med å bruke dem, rette de tennene og holde dem i riktig stilling.

2. Mer tiltalende utseende

La oss innse det, metall bukseseler vil alltid se vanskelig og lite appellerende. Bortsett fra å være veldig mye merkbar, kan biter av mat setter seg fast i metall contraption uten at brukeren er klar over det. Dette kan være en årsak til forlegenhet for noen når de er gjort oppmerksom på det. Invisalign bukseseler er ikke merkbar. Når du bærer det, ser det ut som om du ikke bruker tannregulering i det hele tatt. Dette øker umiddelbart anke av usynlige bukseseler.

3. Komfort og brukervennlighet

I motsetning til metall bukseseler, som må være på plass før tannlegen sier det er på tide å fjerne dem, Invisalign bukseseler kan fjernes når det er nødvendig, og du kan gjøre det på egen hånd. Du kan fjerne dem før du spiser og drikker, og sette dem tilbake på etterpå. Dette gjør at du kan fortsette å konsumere mat og drikke du vanligvis liker, og å børste og floss tennene normalt. Problemet med å bruke metall bukseseler er at det er en stor hindring i å spise, drikke, børsting og bruk av tanntråd. De fleste brukere av metall bukseseler klager opplever problemer med å spise hard mat og mat som krever dem til å tygge mye.

4. Sikkerhet

Invisalign bukseseler også handle for å redusere skade på tenner og tannkjøtt. Tradisjonelle metall bukseseler inneholder ledninger og utstående biter av metall som kan ripe, punktering, og skrape mot innsiden av kinnet, munnen og tannkjøttet. En stor mengde kraft er brukt på tennene, som forårsaker ubehag og smerte. Dessuten kan materialet av metall bukseseler påvirke råtnende tenner og demineralisering. På den annen side, siden usynlige bukseseler er laget av myk og behagelig plast, de har ikke skarpe utstående kanter som kan skade tennene dine og innsiden av munnen.

5. Raskere behandling

Iført metall bukseseler kan ta noen måneder til noen år før det er på tide å slippe dem. Invisalign bukseseler vil bare ta et år til et og et halvt år for å se de endelige vellykkede effekten av behandlingen.

Du kan benytte Invisalign Weybridge fra Oatlands Dental Lounge. Sett opp en avtale med en kjeveortoped Weybridge. Vi tilbyr også Snap på Smile Weybridge.