Hvordan å behandle bleie Rash

Hvis barnet ditt noen gang har hatt en bleie utslett - og de fleste babyer har - da vet du det flammende rød irritasjon som vises ut av ingensteds på babyens sarte hud. Selv om det kan se ganske alarmerende og kan gjøre at du bekymre deg for at du kanskje har gjort noe galt, kan du være trygg på at å få bleie utslett er bare en normal del av å være en baby.
bleie utslett oppstår når fuktighet fra en våt eller skitten bleie gnir igjen den ekstremt sensitiv hud på barnerumpe. Hvis bakterier eller gjær da satt i, kan det gjøre en eksisterende utslett enda verre. Men mens du ikke kan unngå alle bleie utslett, hvis barnet er utsatt for dem, er det ting du kan gjøre for å minimere nye utslett og gjøre eksisterende føle seg bedre fast.

  1. Endre babyens bleie ofte, slik at området vil bli så tørt og rent som mulig. For en nyfødt, kan dette være annenhver time eller etter behov. Eldre barn kan ofte gå litt lenger mellom endringer.
  2. Rengjør babyen godt å bruke uparfymert våtservietter eller en myk vaskeklut med vann. Forsiktig klapp området tørt.
  3. La babyen din gå uten bleie så ofte som mulig for å tørke ut utslett og la det gro.
  4. Prøv en tung bleie krem ​​laget av sinkoksid for å behandle en eksisterende bleieutslett. Når utslett klarner opp, lettere kremer som A & amp; D salve kan legge et lag av fuktighet til babyens bunnen for å forhindre nye utslett fra forming.
  5. Hvis utslettet virker spesielt sta, kan det være forårsaket av gjær. Prøv en anti-sopp krem ​​for å se om dette hjelper det klart opp.
  6. For svært alvorlige utslett, spørre lege om du bør lag hydrokortison 1% krem ​​i noen dager under en av de andre kremer. Men husk at dette er bare en kortsiktig løsning, som over tid kan skade babyens sarte hud.
  7. Hvis utslettet ser ut som en rød ring på barnerumpe, dette kan være forårsaket av en matallergi . Gjøre noe detektivarbeid for å se om du kan finne årsaken og fjerne den skyldige fra barnets kosthold.
  8. Hvis utslettet vedvarer til tross for din innsats, må du barnelege ta en titt på den. Noen utslett trenger reseptbelagte kremer.
  9. Husk at de fleste utslett er ikke alvorlig og vil klare opp snart.

  10. Next: