Hvordan hjelpe lindre gassy Babies

Babyen plutselig skriker så høyt. Du sjekket bleie og det er ren og tørr. Kanskje han er sulten. Du prøvde å mate ham med melk, men han ønsker ikke å ha noen. Du prøvde å trøste ham med leker og ved å bære ham. Ingenting skjedde. Babyen må være lider av smertefulle gass. Dette er svært vanlig, spesielt i de første månedene av barnets liv. Nesten halvparten av nyfødte babyer også lider av for mye gass.
Ikke bekymre deg, though. Det er mange måter å lindre gassy babyer. Nedenfor er noen av de testede teknikker:

 • Lys trykk. Påfør lett trykk på babyens mage. Det vil berolige magen og hjelpe utgivelsen av fanget gass ved å bryte den opp.
 • Legs opp. Legg babyen på ryggen. Skyv bena mot magen. Å gjøre dette vil føre promper, som vil hjelpe frigjøre gassen naturlig. Noen ganger, babyer har dette instinktet til å flytte beina opp til sine mager når de føler magesmerter. Men i tilfelle barnet ikke kan gjøre det effektivt, så litt hjelp vil være stor for hans lettelse.
 • Huk. Dette er bare for babyer som allerede kan støtte hodet. Hjelp barnet ditt til å stå opp på fanget eller på din myk seng. Hjelp ham å ta en huk posisjon. Denne posisjonen vil hjelpe bena trykk på magen, slik at gassen kan frigis. Det har samme effekt som benet opp teknikken, men huk er mer moro å gjøre for babyer.
 • Belly på hånden. Legg babyen på magen og legg en hånd under magen hans. Forsiktig og langsomt løfte hånden. På denne måten vil barnet oppleve et lett trykk på magen hans. Stillingen vil også hjelpe ham å enkelt frigjøre gassen.
 • Burping. Hjelpe barnet til å rape vil gjøre ham føle seg lettet fra gass, også. Gjør dette ved å klemme babyen din og trykke ryggen for å oppmuntre raping.
 • Flytt. Flytte barnet på ulike måter kan bidra til å riste gass og bryte den opp. Hjelp barnet ditt å danse, vri kroppen hans, ligge på magen, eller gjøre sykkelen trekk. Alle disse kan bidra til å flytte gassen ut slik at barnet vil føle seg lettet.
 • OTC Meds. Du gjorde nesten alt du kan hjemme for å lindre din gassy baby. Likevel, ingenting skjedde. På dette punktet, må du ta kontakt med babyens barnelege for noen råd. Legen vil sannsynligvis forskrive en over-the-counter spedbarn fall som raskt kan bryte gassen bobler opp til å gi barnet ditt rask lindring.
  Forebygging er fortsatt bedre enn å prøve å kurere og lindre gassy babyer . Bestemme hvorfor barnet opplever ofte smertefulle gass vil være den beste løsningen. Hvis du ammer kan det være de matvarer som du spiser. Det kan være størrelsen på brystvorten, som oppmuntrer barnet til å suge for fort og jafs luft. Det er også mulig at du noen ganger glemmer å rape babyen etter fôring.
  Som forelder har du alltid vil at barnet skal komfortabel hele tiden. Men det er visse ting som vil bringe ubehag for barnet som gass. Minst, det er alltid noe du kan gjøre for å trøste babyen din og hindre ham fra å ha det smertefulle gass igjen.

 • Next: