Hvordan å pusse Childs Teeth

God tannhygiene er viktig, og siden vaner dannet i barndommen ofte bli satt gjennom hele livet, begynner smarte foreldre lære barna å ta vare på sine tenner fra en veldig ung alder. Selv baby tenner trenger daglig omsorg og oppmerksomhet.
Trinn 1
Care for babyen din første tenner. Mens de første tennene ikke krever børsting og bruk av tanntråd, bør de tørkes etter feedings med en fuktig vaskeklut eller stykke gasbind. I tillegg babyer bør aldri bli satt til sengs med flasker melk eller juice, siden tilstedeværelsen av disse væsker sitter i et barns munn som de sover kan fremme forfall. Det er langt bedre å legge babyen ned med en flaske med rent vann eller en smokk som er tannlege-godkjent.
Trinn 2
Tilsyn små som de pusser. Barn vanligvis ikke børste grundig før de er minst seks, så foreldre bør være til stede for å hjelpe yngre barn med sin tannhygiene. Ved å gi både undervisning og oppmuntring, kan du hjelpe barna dine til å være stolte over sine store, lyse smil!
Trinn 3
Velg riktig pensel. Barnas tannbørster bør ha myk bust og være dimensjonert for sine små munner. Med bredt utvalg av fargerike børster tilgjengelige i butikker, det er sikker på å være noen som appellerer til alle barn.
Trinn 4
Forstå viktigheten av fluor. De fleste tannleger anbefaler at barn børste med en god kvalitet fluortannkrem, og noen kan også gi råd i-kontoret fluor behandlinger for ytterligere beskyttelse. Tannkrem er nå tilgjengelig i en fin rekke barnevennlige smaker, sørge for å tilfredsstille selv de pickiest barn.
Trinn 5
Ikke bruk for mye tannkrem. Barn trenger bare en liten mengde tannkrem - om en ert størrelse dab vil gjøre. For mye øker sjansene for at barnet vil svelge tannkrem, noe som bør unngås.
Trinn 6
Sett en timer. De fleste barn (og voksne, også!) Har en tendens til å komme å pusse tennene på mindre enn et minutt, men tannleger anbefaler 2-3 minutter for å være sikker på at alle tennene blir ordentlig rengjort. Ved å sette en tidtaker, få barna vant til å pusse grundig. Et godt alternativ til en tidtaker er å spille musikk mens du pusser - typisk pusse tennene for lengden på en sang handler om riktig
Trinn 7
Øv god form.. Hold tannbørsten i en 45 graders vinkel mot tannkjøttet, pensle hver av barnets tenner i en mild, sirkelbevegelse, være sikker på å børste forsiden, baksiden og tygge overflater av hver tann. Det kan hjelpe å starte på den ene siden, og jobb deg vei til den andre, en tann om gangen, for å være sikker på at ingen tenner blir ignorert i renseprosessen.
Trinn 8
Rengjør ditt barns tungen og innsiden i kinnene, også. For en generell sunn munn og frisk luktende pust, forsiktig børste barnets tunge. Mange tannleger anbefaler også å pusse innsiden flater av kinnene.
Trinn 9
La barnet hjelp. Målet er å lære barna å ta godt vare på sine tenner uavhengig av hverandre, slik at barna (selv småbarn) bør oppfordres til å pusse sine egne tenner. Til du er sikker på at barna dine gjør en god jobb, men må du følge opp ved å børste og tanntråd barnas tenner etter at de har tatt sin tur.
Trinn 10
Ikke glem å bruke tanntråd. Rutinemessig bruk av tanntråd bør startes så snart som barn har to tenner som berører hverandre. Tanntråd bidrar til å fjerne plakk og matrester som, hvis venstre uforstyrret, kan føre til tannråte. Tanntråd kan være vanskelig for barn å mestre, og de fleste trenger hjelp til de er åtte eller ni, men det er en viktig vane å etablere. Hvis barna har en hard tid å manøvrere tradisjonell tanntråd, kan det være lurt å prøve en dental flosser, som har et langt håndtak mye som en tannbørste.
Sunne tenner og tannkjøtt er en viktig del av generelt god helse, slik at foreldrene er lurt å hjelpe barna sine til å etablere god tannpuss vaner ung. Vær sikker på at de børste minst to ganger om dagen - morgen og før sengetid - men det er enda bedre hvis de lærer å børste etter måltider, også. I tillegg til tannpuss og tanntråd regelmessig, bør barna gå til en pediatrisk tannlege etter deres første fødselsdager, og to ganger i året etter at for rutinemessige kontroller og profesjonelle rengjøringer.