Hjem >> Kreft >> Mesothelioma søksmål - 4 tips for å hjelpe deg å vinne din Case

Mesothelioma søksmål - 4 tips for å hjelpe deg å vinne din Case

The viktigste grunnen til at ofre for asbest sykdommer fil søksmål er å hjelpe ofre for asbest relaterte sykdommer samt familiemedlemmer av asbest ofre, få sin fortjente kompensasjon for sine tap. Disse pengene kan hjelpe ofre betale for slike ting som medisinsk regninger, tapt lønn, og den følelsesmessige smerte forårsaket av disse sykdommene.
Eksponering for asbest kan forårsake en rekke ulike sykdommer, nemlig asbestose, lungekreft og mesothelioma kreft . Hvis du har blitt diagnostisert med mesothelioma eller andre asbest-relatert sykdom bør du sende inn et krav for å motta en asbest oppgjør.
Det har vært mange asbest bosetninger i USA i løpet av årene som resulterer i milliarder av dollar tildelt til ofrene for asbest eksponering. Det er mange andre søksmål saker som fortsatt venter
Dette er fire viktige tips for å hjelpe deg å vinne din sak.
1- Først og fremst må du bli diagnostisert med mesothelioma eller annen relatert sykdom. Domstolene er mer sannsynlig å gi det økonomisk kompensasjon til ofre for mesothelioma heller enn å ofre for andre asbest-relaterte sykdommer. Det er bedre for deg å bli diagnostisert med en kvalifisert en behørig registrert lege eller en onkolog .. Hvis du ennå ikke har blitt diagnostisert, men tror at du kan ha en asbest sykdom, ikke gå til en rabatt anlegget som skal testes. Mange av disse er drevet av advokater prøver å finne nye kunder og en diagnose på en av disse kan til slutt skade ditt tilfelle når du går til retten.
2- Du må sende inn asbest oppgjør med en erfaren mesothelioma advokat. Du kan finne advokater i advokatforeninger, i Gule Sider, på internett, og ved jungeltelegrafen kilder, og diverse andre steder. Internett kan være et flott sted å lete etter en advokat siden du kan være i stand til å finne bakgrunnsinformasjon om saks bedrifter. Du bør intervjue asbest advokat for å finne ut om de er gode nok til å vinne ditt tilfelle. Du vil ha en advokat har erfaring med asbest oppgjør tilfeller og en du kan stole på.
Din intervju av asbest advokater bør også råd til deg muligheten til å spørre jurister spørsmål på mesothelioma tilfeller de faktisk har representert i domstol og hva slags oppgjør de har vunnet for sine kunder.
3-Når du har funnet en erfaren advokat som du kan stole på, må du samle den nødvendige informasjonen du trenger for å bevise din sak. Noe informasjon som du kan bli bedt om å samle ville være en liste siste arbeidsoppgaver som utsettes du for asbest, hvor lenge du jobbet i denne jobben, kontaktinformasjon for sjefer og medarbeidere, produkter som du kom i kontakt med makt inneholdt asbest, alle skader som du har lidd, samt alle legerapporter knyttet til sykdommen.
4-for å vinne en asbest oppgjør må du også være tålmodig og sterk. Din sak kan eller ikke kan gå til rettssak, men dette kan være en svært vanskelig prosess å gå gjennom, spesielt når du allerede er svekket av effektene av kreft på kroppen din. Men ta mot og være sterk, er loven på din side.