Detaljer og spørsmål og svar om Mage Asbest Mesothelioma

Mesothelioma er en type kreft som ødeleggende effekt på mesothelium. Mesothelium er et lag med membran som er svært tynn, og det beskytter nesten alle de indre organene i kroppen vår. Mesothelioma har vært knyttet til det fibrøse mineral, asbest som brukes i konstruksjonen i mange år. Faktisk er de fleste tilfeller av mesothelioma alltid forbundet med forutgående kontakt med mineralet.
Abdominal asbest mesothelioma skjer i bukhinnen. Personer med denne situasjonen kan ha kommet i kontakt med asbest og jobbet i områder hvor det har vært forekomme. Dette eksponering for asbest kan forekomme i ulike former. En arbeider mens arbeids kan inhalere fiber av asbest, mens på vakt. En person som ikke kan være en arbeidstaker kan også bli utsatt for asbest ved ulike andre måter. En person som vasker klærne til en arbeidstaker som er utsatt for asbest direkte kan også være utsatt for mage asbest mesothelioma.
Hva forårsaker mesothelioma?
Nesten alle tilfeller av mesothelioma er knyttet til asbest eksponering . De fleste som utvikler mesothelioma har jobbet i asbest-relaterte bransjer som rør montering, produksjon av bremser, og skipsbygging.
Hvordan asbest forårsake mesothelioma? Når asbest håndteres, ørsmå asbestfibre, tynnere enn et hårstrå, slitne og bli luftbårne. Hvis arbeidsplassen ikke er riktig ventilert, arbeidere puster fibrene. Innånding asbest fiber jobbe seg inn i brysthulen eller bukhulen, og overnatter i mesothelium.
Hvor lang tid tar det å utvikle mesothelioma? Sykdommen utvikler seg langsomt; symptomer kan ikke vises i 15 år, noen ganger så lenge som 40 år etter eksponering. Membranen tykner til en hard, ufleksibel skall, forming støt og knuter. Den forstørring kreftvev produserer store mengder væske som folkemengder brystet eller bukhulen, og kreften selv komprimerer nærliggende organer.
I asbest mesothelioma, kreftceller påvirker mesothelial lag som er til stede i brysthulen kalt pleura og lungene. Det er noen tilfeller der kreften har også skjedd i bukhule, eller fôr til stede i bukhulen og hjerteposen, som er membranen sac som er rundt hjertet.
En undersøkelse har vist at av hver syv mennesker utsatt for asbest, en er sannsynlig å utvikle asbest relatert kreft som kan inkludere mage asbest mesothelioma.
Det finnes ulike tegn og symptomer som er relatert til mage asbest mesothelioma. Men en vanlig problem legene ofte står overfor når det gjelder å diagnostisere det er at symptomene er svært vanskelig å identifisere. Skiltene er ikke merkbar før om tjue til femti år etter at en person har vært utsatt for asbest. Symptomene varierer og er avhengig av ulike faktorer, som bestemt type mesothelioma en person er plaget med og hvor lang tid at han har vært utsatt for asbest.
Hvorfor mesothelioma tar så lang tid å bli diagnostisert? Mesothelium tykner veldig sakte, og til det blir så tykk at den presser mot brystet eller bukveggen, eller dets væsker begynne å lekke, har offeret ingen symptomer. Først når det har vokst seg store nok til å trykke på vitale organer og til å lekke væske inn i brystet eller bukhulen gjør offeret begynner å oppleve symptomer som alvorlige brystsmerter, kortpustethet, og konstant trøtthet. Etter den tid symptomene er plagsomme nok for et offer å søke legehjelp sykdommen kan ha kommet så langt at den forventede levealderen vil bli målt i måneder
Symptomene som er relatert til mage asbest mesothelioma inkluderer kakeksi som er en tilstand der en person mister mye vekt, opplever tretthet, anoreksi og atrofi. Buken blir svellet som er et resultat av overdreven væsker i hulrommet av buken. Hvis denne kreft er i en meget avansert stadium, er smerte forårsaket på grunn av oppbygging.
En person kan også ha symptomer som feber, anemi, blodpropp abnormiteter og tarmer å bli hindret. Hvis kreften sprer seg til andre organer, vil pasienten også lider av hevelse i ansiktet og på halsen, og kan ha mye problemer med å svelge.
Abdominal asbest mesothelioma er dødelig. De behandlingsmetoder som er tilgjengelige i dag er bare delvis vellykket. Leger kombinere kjemoterapi, stråling, immunterapi og kirurgi. Andre typer behandling som er relatert til mage asbest mesothelioma er hovedsakelig for lindring av symptomer snarere enn en faktisk kur. En prosedyre som blir kalt oppvarmet intraoperativ intraperitoneal kjemoterapi hjelper i å forebygge utviklingen av denne kreft ved å prøve å fjerne så mye av svulsten som mulig fra pasienten.