Hjem >> Kreft >> Color kontaktlinser fungerer de på mørke Eyes

Color kontaktlinser fungerer de på mørke Eyes

Vil du endre mørk øyenfarge til noe annet, men du er usikker på om fargen kontakter vil arbeide for dine øyne? Hvis du har brune øyne og forsøkt farge kontaktlinser for flere år siden, ble du trolig skuffet. Farge kontakter av forrige generasjon ether ga din øyenfarge bare en svært liten endring eller øyne så blå, men helt unaturlig.

Opprette farge linser som ville virkelig transformere brune øyne til himmelen blå eller grønn smaragd er en svært vanskelig oppgave, men moderne farge kontaktlinser kan gjøre det. Trikset er å velge linsene som ville fungere for deg

Det er to typer farge kontakter -. Ekstrautstyr farge kontakter og opak farge linser. Forsterker vanligvis kommer i forskjellige nyanser av blått, grønt og grått, og er designet for å gjøre din naturlige øyenfarge ser lysere. De er gjennomsiktige og opprette et naturlig utseende effekt. Dessverre, ekstrautstyr farge kontakter fungerer bare for lyse øyne. Over brune øyne, ville enhancers være enten helt usynlig eller lage bare en svært lys farge som ikke var nok til å endre farge.

opak farge kontakter, på den andre siden, er spesialbygd for brune øyne. Som navnet antyder, er de ikke gjennomsiktige; bare midten av linsen er klar, slik at du fortsatt kan se. Opaque linser er ikke ensfarget, selvfølgelig. De simulere den naturlige mønster av et menneskelig øye

Men ikke alle opak farge kontakter gjøre en god jobb med å gjenskape et naturlig mønster. Her vil jeg fremheve merkevarer som skaper en levende, men naturlig utseende, effekt

Freshlook Colorblends av Ciba Vision ser veldig realistisk, fordi basen farge for hver linse er faktisk en blanding av tre forskjellige nyanser. - på samme måte som det vanligvis er i den menneskelige iris. Objektivet er lysere mot midten og mørkere på kanten, med et mønster trykt på den. Fargen laget er levende, men mørk, så Freshlook Colorblends ikke vil gjøre øynene dine ser lys. Freshlook Colorblends er måneds farge linser. Etter min mening, Amethyst og ekte safir er deres beste fargene.

Acuvue 2 farger Opaques også opprette en vakker, realistisk effekt. Som alle Acuvue kontakter, Acuvue 2 Colors er en komfortabel linse. Linsene er designet for å bli erstattet hver to uker - dette er hva "2" i navnet betyr. Acuvue 2 farger er produsert av Johnson 'Johnson.

Illusions, også av CIBA Vision, kan forvandle din brune øyne i lys blå eller grønn. Effekten de skaper er virkelig fantastisk. En ulempe med Illusions, skjønt, er at de er tradisjonelle, årlige erstatning kontakt linser, noe som betyr at de er tykkere og ikke like behagelig som Fresh eller Acuvue.

Problemer ugjennomsiktig farge kontaktlinser kan skape.

et problem er at en linse kan skli litt på øyet, slik at en del av brun iris er synlig. De fleste mennesker, men ikke bry deg om det, fordi brun er bare synlig under tett gransking; ellers, blander den med svart av eleven.

Et annet problem er at ugjennomsiktige fargen linsen kan påvirke ditt syn. Som du vet, får elevene større eller mindre, avhengig av lysforhold - er det minste under et sterkt lys og største i mørket. Siden den klare delen av farge kontaktlinser er ikke justerbar, i lite lys situasjoner, vil en del av eleven være omfattet av opak linse og visjon vil bli redusert. Det betyr ikke at du ikke vil være i stand til å se i mørket, bare ikke så bra som du vil se om du ikke hadde på seg kontaktene dine. Av denne grunn kjøring om natten mens iført din farge kontakter anbefales ikke -. I det minste ikke før du vet sikkert hvordan de påvirker dine øyne

Hvis du lurer på hvordan du vil se ut med forskjellige øyenfarger, gi farge kontakter en prøve. Øynene er det sentrale punktet i ditt utseende, og du vil bli overrasket hvor annerledes du ut med øynene til en annen farge.