Hjem >> Kreft >> Kalde Sores

Kalde Sores

Tips for Healing forkjølelsessår

Det kriblende du føler like over overleppen er umiskjennelig. Du vet at det er starten på en annen kald sår. Du har gått gjennom denne rutinen før. Først blir det rødt, så det kløende tingly området puffs ut i en stor pinlige kaldt sore.For noen grunn til at du ikke kan stoppe å sjekke deg ut i speilet. Hvorfor du lurer på, har det til å skje med meg?

Cold sår er forårsaket av herpes simplex virus. Det er sannsynlig at noen slektning av deg smittet deg når du var et barn ved å kysse deg på et tidspunkt da deres herpes simplex var smittsomme. Viruset gikk rett inn i munnen og søkt en gjestfri vert celle som ville la viruset flytte rett i. Viruset deretter "bestilt" DNA i vertscellen til å gjøre mye mer virus akkurat som det.

For mesteparten av tiden, disse virusene er homebodies. De bli satt, men fra tid til annen viruset familien liker å ta en liten tur ned nerve motorveier til den når hudoverflaten. Når dette skjer, du begynner å føle at forferdelige kriblende følelse som signaliserer starten på en annen kald sår.

Hva kan du gjøre med det? ..

Hold den kalde sår rene og tørre.
Hvis den kalde sår er ikke veldig belastende, bare la det være. Sørg for å holde såret rent og tørt. Hvis det blir fitte - og dette sjelden skjer -. Søke lege for å sikre at bakteriell infeksjon er riktig behandlet

Bytt tannbørste
Din trofaste tannbørste kan holde herpes virus for dager, reinfecting deg etter. dagens kaldt sår leges. Bli kvitt tannbørsten din så snart du begynner med en kald sår, og etter den kalde sår er borte, erstatte tannbørste for andre gang bare i tilfelle. Ikke ta noen sjanser.

Ikke holde tannbørste på badet., En fin våt tannbørste i et fuktig miljø som badet er et koselig hjem for herpes simplex virus. Fuktigheten bidrar til å forlenge levetiden til herpes virus på din tannbørste, det er derfor det bør oppbevares på et tørt sted.

Bruk små rør av tannkrem
Tannkrem kan overføre sykdommen også, så hvis du bruker mindre rør, vil du bli å erstatte de tannkrem oftere.

Beskytt med vaselin.
Dekk til forkjølelsessår med vaselin. Pass på ikke å dyppe tilbake til gelé med samme finger du brukte til å ta på sår. Det ville være bedre å bruke friske bomull knopper.

Zap det med sink.
Flere studier har vist at en vannbasert sink løsning brukt minutt du føler at kriblende, vil hjelpe fart på healing tid. Sink strykejern fornette med DNA-molekylet på herpes virus og forhindre dobbeltspiralen fra splitting, betyr dette at viruset ikke kan få DNA for å hjelpe den replikere. Sink gluconate, tilgjengelig på helsekostbutikker, er snillere mot huden enn sink sulfat.

Identifisere Mønster
Hva som foregikk i livet ditt rett før du fikk din siste kalde sår? Hva om den kalde sår før det? Hvis du gjør noen undersøker, du bare kan finne ut hva som utløser en kald sår for deg. Hvis du kan finne en utløser, vil du vite når du skal ta mest vare.

Bløt den med en OTC
Det er mange produkter som hevder å helbrede forkjølelsessår. Generelt, de inneholder noen emollient å redusere sprekker og myke skorper, og en lammende middel som fenol eller kamfer. Fenol kan ha noen antivirale egenskaper, og det er mulig at det kan drepe viruset.

Block At Sun (eller vind)
beskytte dine lepper fra traumer som solbrenthet eller vind eksponering er tenkt være en av nøklene til å forebygge forkjølelsessår.

Unngå arginin-rik mat.
herpes virus behov arginine som en essensiell aminosyre for sin metabolisme, så kutte ut matvarer som sjokolade, cola, erter, korn korn, peanøtter , gelatin, cashewnøtter og øl.

Korriger din oppfatning.
Ingen liker å få en kald sår. Men du har en, så fokus på det og bekymre deg for hvordan du ser kan gjøre det verre. Skjær ut dine negative tanker. Fortell deg selv at det er akkurat som en kvise, og det vil ikke blande seg inn i livet ditt på noen måte

Forfatter - John Moore - Bruk min link
http: //www.acne-information-. guide.com