Foods for sunn Skin

Det er visse matvarer som er veldig bra for huden din og skjønnhet. Du trenger ikke å bruke penger på kosmetikk når du kan ta CAE av huden din hjemme på en naturlig måte. spise følgende matvarer for en sunn glødende hud.

 1. Almond Oil Book Almond olje er bra for tørr hud og for å fjerne arr av gamle kviser. Jordes den ytre dekselet på 3-5 mandler på med vann og påfør over ansiktet daglig.

 2. Epler Book Gjelder juice av grønne epler for fine rynker, sprukken hud, kløe og betennelser.

 3. aprikoser Book Bruk fersk juice av aprikoser på ansiktet bra for solbrenthet, kløe og eksem.

 4. Agurk Book Bruk agurk juice eller revet agurk over ansiktet for hud utbrudd.

 5. Fenugreek Book Bruk en lime av fersk bukkehornkløver blader i vann over ansiktet hver kveld og vaskes med varmt vann om morgenen for å forebygge kviser, hudormer, tørrhet og rynker.

 6. Hvitløk Book Gni rå hvitløk i ansiktet for vedvarende kviser. Kviser vil forsvinne uten arr med gjentatte søknader.

 7. Groundnut Oil Book Mix en tsps jordnøttolje med en tspn fersk lime juice for å hindre dannelse av hudormer og kviser.

 8. Honey Book Bruk honning (1 tspn) blandet med vann for alle hud blemishes. Dette vil gjøre huden din glødende.

 9. Lime Juice Book Bruk fersk lime juice blandet til et glass kokt melk som en ansiktsvask for kviser hudormer og sprukken hud.

 10. Mint Book Bruk frisk mynte juice over ansiktet hver kveld for behandling av kviser, insektstikk, eksem, skabb, og andre hudinfeksjoner.

 11. Orange Book Påfør et lim av bakken appelsinskall (tørket) med vann for akne /kviser.

 12. Papaya Book Bruk og drikke juice av rå papaya inkludert huden og frø for behandling av hevelse kviser, akne, eller noen unormal vekst av huden. Det fjerner også white, byller, og flekker.
  Gni rå eller moden papaya på ansiktet ditt for å få en jevn og glødende hud.

  Flere rettsmidler for hårtap og tynning av hår gis på matvarer for sunn hud og hudpleie behandling.

  Opphavsrett, 2005, www.FatFreeKitchen.com

  [Vær oppmerksom på at denne artikkelen er ikke en høyminne for lege. Du har tillatelse til å publisere denne artikkelen i dine nettsider, ezines eller elektronisk publisering, så lenge brikken brukes i sin helhet inkludert ressurs-boksen, alle hyperkoblinger (klikkbare) og referanser og opphavsrett info.]

 13. Next: