Hjem >> Kreft >> Din guide til hestekastanje Extract

Din guide til hestekastanje Extract

Hestekastanje ekstrakt er en mindre snakket om urte supplement som kan være svært gunstig for helsen. Kommer fra hest kastanje urt, har det vist et bredt spekter av applikasjoner som et supplement. Det havner anti-inflammatorisk egenskaper som fungerer som anti oksidanter og bidra til å beskytte kroppen mot skadelige effekter som frie radikaler kan ha ved å bryte ned kroppens cellevegger. På grunn av sin anti inflammatorisk egenskaper, det har blitt brukt til å behandle hemorroider.

Det er landemerke funksjonen, derimot, har å gjøre med årer. Hestekastanje ekstrakt har vist seg å bidra til å forbedre blodåre helse ved å eliminere slike symptomer som smerter, slapphet, og tyngde i bena som kommer med dårlig stemning helse. Mange tar hest kastanje-ekstrakt for sin evne til å hjelpe åreknuter, den skjemmende tilstand forårsaket av skjøre blodkar og dårlig sirkulasjon. En sammensatt kjent som aescin er funnet i hestekastanje ekstrakt, som ser ut til? Flikke på? små lekkasjer i blodårer og kapillærer, forbedre deres helse, styrke og elastisitet. Hvis du begynner å tenke på å ta hestekastanje ekstrakt selv, er det viktig å starte på rett vei. Pass på at du kjøper bare farmasøytisk kvalitet hestekastanje ekstrakt, som skal inneholde et sted mellom 15 og 20 prosent aescin. En vanlig brukt dosering for uttrekket er 50mg per supplement.

Som alltid, husk å spørre en lege hvis du tar noen medisiner som hestekastanje ekstrakt kan forstyrre. For eksempel har hest kastanje-ekstrakt er vist å være skadelig for virkningen av blod tynner, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner dersom det tas i tandem. Også, hvis du er gravid eller ammer, vil du være best å unngå hestekastanje ekstrakt som å ikke teste vannet med den unge. Vi håper du har lært alt du ønsker å vite om hestekastanje ekstrakt!