Rett opp Curly

Det er vanskelig å forestille seg de vanskelighetene kvinnene gikk gjennom for å rette håret tilbake i "gode gamle dager". Uten spesialitet verktøy tilgjengelig på den tiden, kvinnene måtte bruke ting som en klær jern for å få ønsket utseende. Farlig og skadelig, men det var ikke noe annet valg, da.

I dag finnes det effektive apparater og produkter som vil bidra til å lette overgangen fra krøllete til rette.

Går Rett

Å få håret rett er ikke en rask og enkel oppgave, spesielt hvis håret ditt er ekstremt krøllete. Tykk eller lange krøllete hår kan ta flere timer å få rett.

Så, dette er absolutt ikke en rask stil endring for å prøve før en første date.

Men det er absolutt gjennomførbart. Men er det noen tiltak du bør ta for å gjøre prosessen enklere.

Process

Begynn med å vaske og condition håret. Bruk en dyp conditioner, ellers rette håret kan la det tørke og skadet. Håndkle-tørke håret og bruke en rettetang gel. Gelen vil hjelpe prep håret for prosessen. La håret delvis lufttørke før bringe ut hårføner.

Pin de beste delene av håret ditt opp på toppen av hodet. Arbeid bare en del av håret ditt på en gang. Bruk en børste (flat padle eller runde) for å trekke en liten del av håret rett mens tørke den med en hårføner.

Gjenta denne prosessen, seksjon for seksjon, før alle håret er tørt.

Hvis håret ditt er veldig krøllete, vil du sannsynligvis se noen frizz. Ikke bekymre deg, dette vil gå bort når prosessen er ferdig.

Du er nå preparert og klar til rette.

Tool

Det beste verktøyet for å rette krøllete hår kalles en flat jern, som kommer i flere forskjellige bredder. Det beste for vårt formål er 1,5 inches bred. Dette er lettere å jobbe med og gir bedre kontroll enn større modeller.

De fleste flat strykejern har flere temperaturinnstillinger. Hårtyper svare på varme unikt, så du må eksperimentere. Inntil du vet noe annet, starter med den laveste innstillingen og jobbe deg oppover i temperatur til du får de resultatene du ønsker.

Du kan få en på de fleste stoff butikker eller skjønnhet butikker. Du vil ha en keramisk modell for sta krøllete hår. Prisene varierer fra $ 30 til $ 200. Ikke kjøp den dyreste flatt jern på først. Noen ganger billigere modeller fungere like bra.

Den viktigste nøkkelen til rette suksess er god prep. Med godt preparert hår, bør noen anerkjente flatt jern gir deg en glatt, krusfritt utseende.