Hjem >> Kreft >> 10 Dos Of God Hair Care

10 Dos Of God Hair Care

Hvis mengden av penger forbrukerne bruker på hårpleieprodukter årlig er noen indikasjon, folk flest er opptatt av utseendet på håret, og forsøker å oppnå vakre, sunne og stilige låser. Faktisk vil de fleste gå til noen lengder for å oppnå den ønskede utseende. Fra profesjonelle salong behandlinger til over-the-counter serumer, er hårpleie en big business.

Det eneste problemet er at mens mange folk kjøper de riktige hårpleieprodukter til håret, de glemmer å følge grunnleggende hår omsorg regimer som vil garantere helse og skjønnhet av sine lokker. I tillegg er det mange som også forårsaker unødvendig skade på håret ved å delta i usunn hårpleie atferd.

Så, hva skal du gjøre for å sørge for at håret forblir sunt, skinnende og sterk? Her er ti viktige "må dos" av stor hårpleie.

Hårpleie dos

1. Bruk riktige hårpleieprodukter for din hårtype. Hvis du er håret er skadet, tørt eller fargebehandlet, bruke hår pleie produkter formulert for å reparere denne skaden og legge sårt tiltrengte glans og fleksibilitet. På den annen side, hvis håret ditt er fet, bruk en dyptrensende sjampo og lys balsam for å holde håret ditt ser sitt beste. De riktige produktene skal være i bunnen av din hårpleie rutine.

2. Få en trim hver 6 til 8 uker som en del av den vanlige hårpleie rutine. Selv om du vokser håret lenger, er det likevel viktig å gjøre en rutine trimme en viktig del av din hårpleie rutine. Utklipps slutter før de splittet vil holde håret ditt ser sunt og spare deg hårpleie hodepine til slutt.

3. Beskytt håret med hårpleieprodukter som inneholder solkrem.

4. Shampoo håret bare når det er skittent. I motsetning til det mange tror, ​​trenger du ikke å shampoo håret daglig. Gjør du det kan gjøre håret tørt og vanskelig å jobbe med.

5. Slå til en profesjonell for alle dine hårpleie behov. Ja, kjøkken kosmetologer og venner ikke koste så mye som å sette dine hårpleie behov i hendene på en dyktig fagperson, men de ofte resultere i tabber som ender opp med å koste deg mer penger enn hvis du gikk til salongen i første omgang.

6. Bruk profesjonelle condition hårfarge systemer. Det er mange hårfarge systemer på markedet, og de du velger kan ha en stor innvirkning på din hårpleieprodukter kostnader. Enkelt sagt: velge et system som fører til minimal skade og betingelser hår som det farger. Dette vil spare deg for penger når det kommer til TV hårpleieprodukter.

7. Hold deg til en kjemisk service. For å holde håret så sunt som det kan være, spør hårpleie profesjonell til å anbefale bare en kjemisk tjeneste: farge eller perm. Ved å bare bruke tjenesten som er perfekt for akkurat din stil og dine behov, vil du sikre at håret holder seg sunnere.

8. Legg Texture. Ved å legge tekstur til din stil, gjennom perm eller kutt, kan du i stor grad redusere tiden det tar å style og utføre daglige hårpleie rutine. Og du vil se oppsiktsvekkende.

9. Velg hårfarge som compliments din stil. Med alle de profesjonelle fargeteknikker tilgjengelig, har dette en del av din hårpleie diett aldri vært enklere. Fra chunky høydepunkter til myk farge, kan du i stor grad forbedre din stil med riktig teknikk.

10. Gre håret med en bred-toothed komme når det er vått for å unngå brudd. Den eneste gangen du bør bruke en børste under hårpleie rutine er når håret er knapt fuktig eller tørr.

Til slutt, er hårpleie en veldig individualisert og personlig ting. Føl deg fri til å legge din egen teft og stil til din hårpleie rutine, men husk å ta med hårpleie prinsipper som vil gagne håret og unngå de som skade den.