Hjem >> Kreft >> Japansk hår straighte Er det riktig for You

Japansk hår straighte Er det riktig for You

japansk hår straighte, også kjent som termisk rekondisjonering, er en svært populær hår straighte teknikk du bare ønsker kanskje å tenke to ganger om før du har gjort.

Med opprinnelse i Japan i slutten av 90-tallet de kjemiske produkter som brukes i prosessen går under navnene Liscio, Yuko og amerikanske laget Bio Ionics.

behandlingen kan ta alt fra 3 til 6 timer og involverer mange skritt med kostnader som varierer fra $ 300 til $ 1500 avhengig av salongen.

Et billigere pris bør reise noen røde flagg som til kvaliteten på de kjemikaliene som brukes eller ekspertise av stylist ifølge ekspertene.

resultatet er permanent rett hår men etter 4 til 6 måneder noen ny hårvekst trenger å bli behandlet i tillegg. Dette koster vanligvis nær det samme beløpet som den opprinnelige behandling fordi det er en mer tidkrevende prosess som involverer rette håret nærmere røttene.

På grunn av kjemikalier og teknikker som brukes vil du ikke være i stand til å krølle behandlet hår så du definitivt ønsker å ta det i betraktning på forhånd.

det er også en økende bekymring fra noen stylister som termisk rekondisjonering ikke kan være den perfekte håret rette løsningen likevel.

Først eksperter anslår at minst 80 prosent av folk som har behandlingen ikke er virkelig gode rekondisjonering kandidater for flere grunner:

Noen siste kjemiske prosesser gjøres til håret ditt som hårfarging, bleking eller hår avslappende kan forårsake alvorlige problemer, inkludert håravfall og brekker hvis du velger å ha den behandling gjort. En hårstrået testen må gjøres først for å finne ut om håret ditt kan godta kjemikalier. Hvis salongen tilbyr ikke en strand test vil du kanskje revurdere hvem du stoler på håret til.

Det fungerer ikke på afrikansk hår fordi det er for skjør og kan ikke ta den varmen som er nødvendig under utretting behandle. Det er ikke det samme som et hår relaxer som er laget spesielt for afrikansk hår.

faktisk et økende antall kvinner som utgir seg alvorlige hår brekkasje problemer, og det har blitt rapportert i pressen at en av de beste Hollywood kjendis hår stylister nekter å utføre behandling fordi hun mener det er for mye av en risiko for hennes klient hår.

Mange kvinner blir ledet til å tro at prosessen er faktisk bra for håret ditt, men det har ikke vært noen kliniske studier for å bevise dette, og per definisjon noe som fysisk endrer håret struktur på molekylært nivå er skadelig.

Selv om mange kvinner har hatt den japanske hår straighte prosessen gjort til håret med stor suksess bør du vite at det kan være en viss risiko involvert, og hvis du bestemmer deg for å få det gjort til håret ditt være sikker på at du bruker en hederlig salong med riktig opplæring stylister som vil teste håret først.