Tips om bruk av Hair Iron

hår jern kommer mer og mer populært. Den brukes av kvinner i alle aldre og til ulike formål. Vi har samlet noen tips og veiledning av kvinner som bruker eller brukte hår jern eller andre produkter for å rette håret. Vi anbefaler sterkt å lese den før du begynner å bruke hår jern eller andre håret rette verktøy

1. Bruk hår jern bare etter at du har renset håret. Egentlig kan det være farlig å bruke den før du renser håret fordi skitt eller fett igjen i håret vil bli tilberedt av varmen av håret jern og skaden gjort er uunngåelig.

2. Må ikke strykes håret med et strykejern. Hvis du vil bruke den uten å ta de nødvendige sikkerhetstiltak, vil håret svi. Den svidd hår kan ikke kutte ut eller dekkes opp. Bruk et hår jern produsert for dette formålet i stedet

3. En kort retting metode med et hår flatt jern: tørke først håret i ca 15 minutter ved bruk av en tørketrommel, fortsett tørking håret og på samme tid kjemme det med fingrene. Gre det nøye, slik at du vil få curl ut. Så, for en kort tid (ikke mer enn fem minutter) bruke hår jern i endene av håret ditt. Dette er en velprøvd og trygg måte å rydde og holde håret skinnende.

4. Etter blåser tørke håret med varme, Vi anbefaler deg å bytte til kulde hår (De fleste produkter har dette alternativet). Det gjør håret skinnende og det er sunnere for håret ditt.

5. Bruk alltid en pensel stund blåser tørke håret. Det gjør håret rett og sparer tid.

6. Blås håret tørt om natten for en flott og rett utseende i neste morgen.

7. Prøv å sette noen gel etter å dele håret inn i tre seksjoner mens blåse tørking håret med en kam for å rette håret.