Hjem >> Kreft >> Kan Britene lære av Amercians På Teeth Whitening

Kan Britene lære av Amercians På Teeth Whitening

Teeth bleking i Storbritannia er fortsatt et relativt nytt konsept, men i USA våre amerikanske kolleger er så langt foran briter når det gjelder å integrere hvitere tenner på den daglige livsstil.

Du trenger bare å se innlegg og fora på internett og USA er gal om utseendet og fargen på tennene og med rette. I mange deler av USA som California eller Florida har de flott vær for store deler av året, og dette utendørs livsstil betyr med brun hud ønsket om hvitere tenner er høyere enn de kaldere regioner der folk tilbringer mer tid inne.

også stjernene på TV i USA har perfekt utformet, ser og lyse hvite tenner som synes å se nesten for hvit, men disse bildene på vår skjerm og i glansede magasiner er hva vanlige mennesker ønsker og ønsker å oppnå.

nå skal vi argumentere for å bruke hundrevis av pounds eller dollar på dyre kosmetisk tannbehandling vi snakker om å bruke en whitening produkt regelmessig nok til å innlemme i vårt daglige livsstil og se på fantastiske, men kostnadseffektive måter å holde tennene friske og ser hvitere.
så det vi sier er at tennene er porøs, og dette betyr at vi må fortsette å jobbe med å holde dem hvite som våre dietter har en tendens til å flekke tennene våre, enten det er vår favoritt Starbucks kaffe eller vår favoritt Chablis rødvin!
Mange av de billigere hjem kit produkter er verdt å starte med å prøve og se hvordan tennene begynner å bleke. Disse typer kits som inkluderer skuffer, laser lamper, whitening strips og pastaer kan være effektive på mer flate flekker og bidra til å fjerne disse ganske enkelt. Jo mer dypere farging er mer utfordrende som dette ville ha akkumulert over en lengre periode og dermed lavere styrke hjemme kits kan kampen mot disse flekkene.
Hvis du sliter med å fjerne disse dypere flekker deretter prøve en profesjonell system som laser, strøm eller zoome whitening system som er kraftigere og vil bleke den dype mer effektivt, men vil også koste mer penger. Den store fordelen med disse systemene er at de vil bleke tennene med store endringer i litt over en times økt, men som de sier du betaler for hva du får, og dette er sant når det kommer til tannbleking virksomheten.
en annen dyrere, men effektivt alternativ er bleking skuffene levert av tannleger. Disse brettene er laget for å passe munnen og tennene slik at de er behagelig å sove i dem over natten som sakte og forsiktig bleker tennene over en 14 dagers behandlingsperiode.
Når den dype flekker fjernes ved hjelp av profesjonelle systemet da et hjem kit for å opprettholde hvithetsresultater er en god idé og dette er hva den amerikanske offentlighet har gjort slik at du får en billigere mer robust løsning fremover sikre resultatene er opprettholdt og langvarig.
Tannbleking bleking~~POS=HEADCOMP er her å bo så sikre regelmessige turer til tannlegen for å holde tennene friske og lykke til!