Hjem >> Kreft >> Teeth Whitening For Life

Teeth Whitening For Life

Having et hvitt smil etter at tannbleking behandling er en gitt, men hva med etterpå og sikre tennene forblir fine og lyse er viktig å tenke på.
Lysere ser tennene er nå mulig for folk som bare drømte av inntil nylig som prisene har kommet ned til et nivå som er overkommelig for vanlige mennesker.
fjerning av år med flekker forårsaket av alle de tingene vi elsker som kaffe, rødvin, karriretter og soya saus til nevne bare noen av de tingene, og hvis du røyker deretter legge nikotin til listen. Faktisk er det vanskelig å tenke på noe vi forbruker som ikke har egenskaper som har noen flekker kvaliteter. Annet enn ris, pasta, kylling og kalkun pluss vann, melk og bananer som er fri for fargestoffer, men denne artikkelen er å hjelpe deg å tenke om å opprettholde hvitere tenner og som har en livsstil som gjør at du kan konsumere de tingene vi liker, men gjør flekke tenner !
tennene er alltid kommer til å ha porøse verdier og etter tannbleking tenner ikke vil bli verre, men fordi du har sett tennene så hvite så du kommer til å ønske å holde dem ute hvitt så tennene gjøre ikke bli noe mer porøs etter behandling eller bleking program.
se tennene så hvite bør holde deg motivert til å holde tennene ser hvite som mulig, men bleking prosessen er en pågående en og trenger sporadisk bruk av peroxide gels på markedet for å fjerne flekker.
anvendelse av et hjem kit eller bleking strimler eller til og med en periodisk anvendelse av en laser behandling vil sørge for farging er fjernet, og om det foretas regelmessig nok vil holde farging bort for å avdekke den naturlige fargen igjen uten behov for å bruke mye penger på bleking.
Denne pågående tilnærmingen tillater ikke tennene til å re-beis enkelt som å forlate tennene for lenge mellom bleking vil tillate farging for å bygge opp og spesielt dypere flekker som er mye vanskeligere å fjerne fra tennene.
Mange av de profesjonelle systemene på markedet ikke følger eller foreslå denne tilnærmingen fordi de ønsker kundene å gå tilbake for en annen behandling vanligvis til en høyere pris, men jeg har fulgt denne metoden, og holdt flekker unna uten å måtte bruke mye tid eller penger på bleking av tennene.
det er ingen bevis for å bevise at de regelmessige tannbleking skader emaljen på noen måte, og for å være hones hva vi foreslår i denne artikkelen er bruken av lav styrke peroxide bleking produkter, men bruker dem regelmessig for å holde på toppen av situasjonen.
alltid søke godkjenning av tannlege og sørge for regelmessige besøk til tannlegen er holdt til holde tennene og tannkjøttet sunt og fri form sykdom.
Hvis du følger disse enkle prinsippene deretter tennene vil bli hvit og veldig jevne ut fargen på tennene og gjør at du ser ut som stjerner og kjendiser.