Hjem >> Kreft >> Enkle måter å bekjempe Kreft Monster!

Enkle måter å bekjempe Kreft Monster!

Med alt fra solen som driver vår planets til mat, energi vi kroppene våre med å være i stand til å forårsake kreft. Det er ikke rart at så mange mennesker går gjennom livet kaster forsiktighet for vinden. Tross alt, hvis alt er farlig, hva er poenget med å dvele ved noe av det? Vel, "bolig"? Er det noe du ikke ønsker å gjøre, men læring skal være noe alle er villig til å gjøre uansett. Lær om hvordan du kan bekjempe kreft i denne artikkelen.

Så mange personer diagnostisert med kreft bare vil gi opp. De kan føle seg håpløs og at de er absolutt døende. Dette er ikke sant i en enorm mengde krefttilfeller! Studier viser at mennesker som står overfor sin sykdom med en positiv holdning og som visualiserer svulstene døende, har en mye bedre overlevelsesraten!

Du bør meditere i disse tider når du virkelig sliter med kreft. Det kan hjelpe deg å holde deg mentalt fokusert og ikke bare tenke på kreft. Det kan gi deg den mentale styrke for å bekjempe kreft og virkelig ta kontroll over livet ditt.

Opprettholde et sunt kosthold kan hjelpe deg med å holde energinivået opp hvis du har kreft. Denne sykdommen er svært drenering på deg følelsesmessig og fysisk. Holde høye nivåer av energi er viktig hvis du håper å kjempe og slå denne sykdommen. Høyere nivåer av energi betyr at du kan trene mer og jobbe for å bli frisk.

Hvis du har funnet ut familien din medisinske historie som det gjelder kreft, bør du snakke med fagfolk om hva du kan gjøre fremover. Kreft spesialister vil vite nøyaktig hvilke skritt du kan ta for å være sikker på at sykdommen er fanget i tid, slik at du kan leve et normalt, sunt liv.

Noen med kreft kommer til ønsker og trenger sin tid alene, så du må vite når du skal tilbake av og til å gi en person noen plass. Å ha stolthet er viktig for alle, og noen ganger folk ikke vil at du skal se dem så sårbare. Respekterer deres anmodning om personvern eller du kan bli skjøvet helt bort.

Masse folk forstår at fisk, som laks, er svært sunt for kroppen sin. Omega-3 fettsyrer og lavt kvikksølvinnhold som finnes i laks kan bidra til å forebygge kreft. Spise et par porsjoner av villaks hver uke kan hjelpe deg med å kjempe kreftfremkallende celler i kroppen.

Grekerne har visst om det i år, og nå resten av verden er i ferd med å ta seg opp på det å spise yoghurt kan faktisk hjelpe deg å unngå å få kreft. Forskere har pekt en kultur i yoghurt, Lactobacillus, som bidrar til å styrke kroppens immunsystem og hjelpemidler sterkt i kreftforebygging.

Vær forsiktig for å pådra en bakteriell infeksjon når du mottar kjemoterapi. Etter en uke eller så inn i behandling, kan du pigge en brutal feber og selv bli septisk (blodforgiftning). Vær veldig klar over hva som skjer med kroppen din for å holde din styrke og helse opp.

Å ha en telefon med deg hele tiden hvis avgjørende hvis du for øyeblikket kjemper mot kreft, fordi du vet aldri når du kommer til å oppleve en nødsituasjon. Å kunne nå ut for hjelp er viktig. En nødsituasjon fall eller annen farlig komplikasjon kan gjøre din innsats til det punktet ugyldig.

Hvis du bruker sminke, bruk produkter som ikke inneholder kjemikalier som har blitt knyttet til kreft. Det finnes nettsteder på nettet som kan hjelpe deg med å finne dine favoritt produkter for å se hva de har i dem. Unngå produkter som inneholder ingredienser med "pinne" eller "eth" som en del av navnet sitt.

Hvis du føler deg bekymret, alltid søke veiledning av en lege. Hvis du er for stolt eller redd for å gå til legen, kan du være ignorerer problemene som eksisterer og kan bli verre. Hvis det er kreft tilstede, kan det spre seg og forårsake større skade som kunne vært unngått hvis du søker veiledning av helsepersonell du stoler på.

Som du kan se av tips, du nettopp har lest det er mange ting du kan gjøre for å forebygge og behandle kreft. Det kan ikke være en metode der ute som lover å jobbe 100%, men det er mange, mange alternativer du kan bruke i dag-til-dag rutine eller når den tid kommer til å bekjempe sykdommen.

En team av hospice fagfolk på HospiceBasics.com jobbe hardt for å koble pasienter til hospice-leverandører som er forpliktet til å gi god omsorg.