Hjem >> Kreft >> Kiropraktikk Care Tips og råd for Beginner

Kiropraktikk Care Tips og råd for Beginner

Det er aldri for tidlig for chiropractic omsorg. Ofte barn er født med problemer som subluksasjon. Ikke vær redd for å ha babyen fulgt av en dyktig og kvalifisert kiropraktor. Tidlig omsorg mens bein og strukturen er fortsatt formbare kan gjøre en enorm forskjell i barnets generelle helse og velvære.


Sørg for at du beskytte ryggen din når du sover. Hvis du liker å sove på din side, som holder halsen jevnet med ryggraden ved å plassere en pute under nakken og hodet. Du kan avlaste belastningen på korsryggen ved å plassere en pute mellom knærne og bøye dem. For å hindre kroppen din fra å rulle fremover, ha en pute tett til brystet.


Hvis du besøker en kiropraktor i Bend Oregon regelmessig, spore fremgang i løpet av de fem første øktene. Hvis du ikke ser noen bedring i det hele tatt etter bare disse første besøk, er du sannsynligvis kaste bort tiden din. Se etter en annen omsorgsperson og deretter gi dem en sjanse på minst tre økter.


Chiropractic omsorg er en av de mest effektive metodene for å behandle subluksasjon. Når en vertebra er subluxated, den plater og vertebra skift og spiss fra en side til en annen. Dette fører til at hele ryggraden for å bøye og kurve. Tidlig kiropraktisk behandling kan være svært nyttig i å korrigere denne tilstanden og unngå kirurgi.


Hvis du har problemer med ryggen, må du ta hensyn til hvordan du sover. Legg et håndkle som er rullet opp under nakken for støtte. De la hodet falle i stedet for å bli presset frem.


Ikke bli overrasket om etter en kiropraktisk justering som kroppen føles verre. Det vil gå bort. For noen mennesker, gir behandling dem en umiddelbar boost av energi, men for andre kan det synes å forverre problemet. Virkelig gi det tid. Smerten vil avta, og du vil begynne å føle seg mye bedre.


Prøv å bruke "90/90 regelen" når du arbeider på et skrivebord. Knær og albuer må bøyes 90 grader. Hold føttene på gulvet rett under knærne i stedet for under stolen. Dette hindrer hamstring belastning. Den dataskjerm må også være på eller over øyehøyde. Hvis du må, rekvisitt noen bøker under den for å se rett fram. Ser ned på skjermen kan belastningen halsen.


Ikke gå til en kiropraktor avtale med ideen om å hoppe over alle de andre. Kiropraktikk er noe du trenger å følge med på. De fleste problemer ta mange økter for å arbeide gjennom. Du må være forberedt på å gi av din tid. Det betyr også å lage et budsjett for disse øktene.


Vet kommer i at det er risiko involvert med kiropraktikk. Du har å gjøre med manipulasjon av ryggraden tross alt. Det er viktig å finne den beste legen tilgjengelig for deg for disse øktene. Hold deg unna alle klinikker hvor du føler deg bekymret for kvaliteten omsorg som er tilgjengelig for deg.


Se den måten du bærer vesken. Hvis utført feil, kan det føre til rygg, skulder og nakke smerter. I tillegg må du ikke bruke den samme skulderen for lommeboken din hver gang. I tillegg unngå å frakte en veske som er tung. Gjør din last lysere ved å fjerne ting som du ikke egentlig trenger.


Som du har lest, kiropraktikk omsorg tilbyr mer enn du trodde. De håndtere svært grundig trening, mye som leger. De kan bidra til å håndtere smerte fra kreft og ofte tilbyr alternative behandlinger som vitamin C terapi. Når du står overfor et problem med smerter, komme i kontakt med en kiropraktor for å starte healing.

Artikkelen du nettopp leste var ment å riktig informere deg om tips du kan bruke og grep du kan ta når vi leter etter informasjon om kiropraktorer. Du kan fortsatt være lurt å søke hjelp utenfra til å hjelpe deg på en Kiropraktorer Bend Oregon
eller på et Vitamin C Therapy
, men ikke unnlate å bruke det du nettopp har lært her også.