Røyking fra en åndelig View


vane å røyke har vært et tema for diskusjon i mange tiår. Synspunkt for denne artikkelen vil være i henhold til et åndelig perspektiv

kropp og sjel har det samme forholdet som lys og mørke.; åndelige og materielle; visdom og uvitenhet; liv og død

Forskjellen mellom menn og dyr er mennene har en sjel. Mennesket har et potensial til å få til en høy åndelig nivå. Dyret har bare instinkter. De overlever som irrasjonelle skapelse.

Når vi freak på noe, la oss si en enkel fotballag eller et TV-show, eller bare i vaner vi ikke kan slutte, vi får slaver av det. Det vil være ganger når alt bli herre over våre kropper heller å være slavene til kroppslig som oppfordrer til å ødelegge oss. Den onde tilbøyelighet prøver å ødelegge en person som sier "det er ingen håp" "kan du ikke slutte å røyke" Har vi virkelig står overfor en farlig trussel når røyking? Responsen er ja. Noen mennesker har en tendens til å bli utsatt for tristhet og depresjon. Når en person lærer å stole på Gud, blir livet behagelige. Det finnes ikke noe slikt som fortvilelse for en person som har tro, selvkontroll og besluttsomhet. Har en dag du noen gang drømt om reell suksess? Slutte å røyke kan være en av de prioriterte mål i livet, Tenk deg at du drikker et glass melk med gift, hvis du ikke får en rask medisinsk hjelp du kan være død, i samme forhold, ulike perioder, er nikotin en svært kraftig insektmiddel, handler sakte i kroppen din.

Den lange listen for de mange sykdommene lagt noen røyker pluss andre faktorer involvert, så vel for tidlig aldring (ti år eldre enn gjennomsnittet), og andre sykdommer provosert av sigaretter er kjent av alle. Bare tenk på det, hvorfor når et dyr ser en brann røyk løpe vekk raskt i stedet for menneskelig brenne en tobakk med tusenvis av giftstoffer ?, menneskelig fornuft er verst enn dyriske instinkter !!

Hvis en person har ingen selv kontroll og hodet er i hans kropp appetitt, kroppen er nesten erklært åndelig død. Når vi er avhengig av Gud, og vi vet at han kan hjelpe noen når ropte til ham, alle menneskers freakiness gå bort. Når vi ber, vi er seierherrene i krig, noen vane, noe slaving.

Det er mulig å bli en erobrer stedet for et offer. Det er vårt frie valg til å velge å være i live.

Smoke ikke mer, leve et røykefritt liv !!