Medisinsk Onkologi og Naturopathic leger må jobbe Together

Av: Dr. Adam McLeod, ND, BSc

I år hadde jeg det privilegium å delta på fjerde årlige ONCANP konferanse der Naturopathic Onkologi fra hele verden samles for å diskutere den nyeste forskning og fremskritt i integrerende onkologi. Det er spennende å se hvor raskt feltet er fremme og informasjonen som ble presentert kan sikkert brukes i en klinisk setting til noen battling kreft.

Jeg var interessert i å lære på konferansen at flere kreft klinikker i USA har Naturopathic leger som arbeider ved sykehus i samarbeid med medisinske onkologer. Resultatene fra dette samarbeidet er intet mindre enn utrolig. Når dataene er i forhold til de nasjonale standarder er det klart at pasientene lever lenger med økt livskvalitet i denne integrerende kreft innstillingen. En fantastisk eksempel var med Stage 3 lungeadenokarsinom pasienter hvor total overlevelse var 36 måneder sammenlignet med landsgjennomsnittet på rundt 12 måneder. Flere undersøkelse viste at pasientene ble reagere mer effektivt til kjemoterapi og at de skulle ha mindre bivirkninger. Jeg synes det er ekstremt frustrerende at dette integrerende modell er ikke universell gitt overflod av bevis.

Major forandring er nødvendig i det medisinske system for å innlemme denne integrerende modell fordi bunnlinjen er at det fungerer. Problemet på dette tidspunktet er at mange medisinske Onkologi nekte å arbeide med Naturopathic leger i det hele tatt. I stedet, de forteller sine pasienter for å unngå alle naturlige kosttilskudd fordi de vil forstyrre de konvensjonelle behandlinger. Dette er rett og slett ikke sant, og det er svært enkelt å finne robuste bevis som støtter disse integrerende terapier.

Pasientene er ikke dumme, når de får en alvorlig diagnose de slår til internett på jakt etter svar, selv om deres onkolog sier at de kaster bort tiden sin. Problemet er at pasienter ikke har medisinsk kunnskap til å gjenkjenne hvilke kosttilskudd som er aktuelle for dem og hvilke som er helt kontraindisert. Ved å fortelle pasientene å unngå alle bilag og unngå alle Naturopathic leger, pasienter er drevet til å gjøre sine egne undersøkelser og ta kosttilskudd uten å informere deres onkolog. Realiteten er at de trenger profesjonell veiledning fra en Naturopathic Doctor å plukke de riktige kosttilskudd og Naturopathic Doctor skal da informere Onkolog om behandlingsplanen at pasienten er på. Dette skaper en bedre healing miljø for pasienten og det sikrer at alle er på samme side om behandlingsplan.

I det siste har jeg hatt Onkologi skremme pasienter om de snille resepter eller kosttilskudd. Pasientene har blitt fortalt at Omega-3 vil akselerere tumorvekst fordi det er en "antioksidant" eller at EGCG "beskytter kreftceller" i en pasient ikke engang på kjemoterapi. Disse uttalelsene er ganske enkelt usanne og en rask litteratursøk vil avsløre flere titalls henvisninger angående sikkerheten og effektiviteten av disse kosttilskudd. Jeg har også hatt en rekke pasienter som ble fortalt å avbryte en resept på Metformin eller Celebrex bare når MD fant ut at en naturopathic lege foreskrevet det. I disse tilfellene ble pasientene reagerer meget godt til kjemoterapi og de ble tatt disse medikamentene i løpet av hele denne tidsperioden. Apoteket som fylte resept også ikke har et problem med det, og jeg er sikker på at hadde en MD foreskrevet akkurat det samme ville de aldri har anbefalt at pasienten avbryte den.

Pasienter bør ikke settes i en posisjon der de blir tvunget til å ta avgjørelser basert på en helsepersonell sette frykt i dem om et annet helsepersonell. Dersom medisinsk onkolog har et problem med en resept som jeg skriver, så bør de kontakte meg om det. Akkurat som om jeg endre en resept fra en lege vil jeg alltid gjøre en innsats for å informere dem om denne endringen. Det er ikke hensiktsmessig å sette pasienten i denne posisjonen og skremme dem så vesentlig om noe så små. Når det er sagt, jeg føler også at Naturopathic leger må gjøre en større innsats for å nå ut til leger. Vi trenger også å gjøre en større innsats for å handle samarbeide til beste for pasienten.

Når jeg sier at vi trenger å flytte til en integrerende modell Jeg antyder ikke at pasienter bør unngå kjemoterapi. Hva dette betyr er at vi bruker kunnskapsbaserte behandlings planer om å jobbe i synergi med konvensjonell medisin. Svært få av mine pasienter ikke gjør cellegift eller stråling fordi slutt pasienter gjør best når de er tilstrekkelig støttet gjennom disse konvensjonell terapi. Hva mange medisinske onkologer ikke vet er at veldig ofte Naturopathic Onkologi er oppmuntrende pasientene til å gjøre det samme plan som de anbefalt. Ofte onkolog skremte pasienten bort fra konvensjonell terapi bare basert på hvordan de beskrev behandlingen. Som Naturopathic onkologer, gjør vi en innsats for å opplyse pasienten og gi dem den støtten de trenger gjennom disse konvensjonell terapi. Når pasienter føler seg støttet de er mer sannsynlig å følge gjennom med kjemoterapi og de vil reagere bedre på behandlingen.

Jeg har sender ut mange brev til medisinske onkologer informere dem om behandlingsplan og mange ikke engang svare på min brev. En håndfull av onkologer har svart og jeg har et godt forhold til disse legene. Medisinsk Onkologi må slutte å late som Naturopathic leger ikke eksisterer, eller at vi har noe å tilby. Til fordel for pasienten hver medisinsk onkolog bør gjøre en innsats for å etablere et godt forhold med en naturopathic lege som de stoler på. Enten de liker det eller ikke, er pasienter som søker denne integrerende omsorg og de bør minst være rettet mot en naturopathic lege som kan samarbeide med det medisinske onkolog. Vi må jobbe sammen til beste for pasienten.

Dr. Adam McLeod er en Naturopathic Doctor (ND), BSc. (Hon) Molecular biology, First Nations Healer, motivasjonstrener og internasjonale Best Selling Authorhttp: //www.dreamhealer.com

Han praksis for tiden på sin klinikk i Vancouver, BC der han fokuserer på integrerende oncology.http: //www.yaletownnaturopathic.com