Hjem >> Kreft >> Best kreftbehandling ved beste leger /kirurger som tilbys i beste fall kreft sykehus i india

Best kreftbehandling ved beste leger /kirurger som tilbys i beste fall kreft sykehus i india

Kreft diagnosen begynner med en grundig fysisk eksamen og en fullstendig medisinsk historie. Laboratoriestudier av blod, urin, og avføring kan oppdage forandringer som kan tyde på kreft. Ved mistanke om en svulst, imaging tester som røntgen, computertomografi (CT), magnetisk resonans imaging (MRI), ultralyd, og fiberoptisk endoskopi undersøkelser hjelpe legene fastslå kreft plassering og størrelse. For å bekrefte diagnose av kreft, må en biopsi for å bli utført i hvilken en vevsprøve tas ut fra det mistenkte tumor og undersøkt under et mikroskop for å se etter kreftceller.

Cancer, også kalt malignitet, er en unormal vekst av celler. Det er mer enn 100 typer kreft, inkludert brystkreft, hudkreft, lungekreft, tykktarmskreft, prostatakreft, og lymfom. Symptomer varierer avhengig av typen. Kreftbehandling kan omfatte kjemoterapi, stråling og /eller kirurgi.

Kreft er ukontrollert vekst av unormale celler i kroppen. Kreft oppstår når kroppens normale kontrollmekanisme slutter å fungere. Gamle celler dør ikke, og cellene vokser ut av kontroll, og danner nye, unormale celler. Disse ekstra celler kan danne en masse av vev, som kalles en svulst. Noen kreftformer, som leukemi, ikke danner svulster.

Hva er de vanligste formene for kreft?

Kreft kan oppstå hvor som helst i kroppen. Hos kvinner er brystkreft den vanligste. Hos menn er det prostatakreft. Lungekreft og tykktarmskreft påvirke både menn og kvinner i høye tall og også best kreftbehandling i India levert av beste kreft leger og kirurg i India i beste fall kreft sykehus i India

Det er fem hovedkategorier av kreft.:

 • Kreftsvulster begynne i hud eller vev som linje indre organer.
 • Sarkomer utvikle seg i bein, brusk, fett, muskler eller annet bindevev.
 • leukemi begynner i blod og benmarg.
 • lymfomer starte i immunsystemet.
 • sentralnervesystemet i kreftutvikling i hjernen og ryggmargen.

  Hvordan er kreft behandles?

  Best kreftbehandling i India alternativene avhenger av type kreft, sin scene, hvis kreften har spredd seg, og din generelle helse. Målet for behandlingen er å drepe så mange kreftceller mens nærliggende minimere skade på normale celler. Fremskritt i teknologi gjør dette mulig

  De tre viktigste behandlinger er:.

  Kirurgi: direkte fjerne svulsten

  Kjemoterapi. Bruk av kjemikalier for å drepe kreftceller

  Strålebehandling:. ved hjelp av røntgen for å drepe kreftceller

  Det samme krefttype i en person er svært forskjellig fra at kreft i en annen person. Innenfor en enkelt type kreft, for eksempel brystkreft, er forskerne oppdager undergrupper som hver krever en annen behandling tilnærming.

  Apex Medicare ledet av helsetjenester organisasjon beste kreftbehandling i India og beste kreft leger og kirurg i India har tider av gjensidig kunnskap innen helsevesenet i beste kreft sykehus i India. De fleste av organisasjonens medarbeidere har hatt en veldig ironisk og massiv erfaring med å jobbe i beste sykehus i India og i utlandet. Med involvering av hell stabiliserende Internasjonale Pasient Tjenester seksjoner ved Indias Topp sykehus, er vår nøkkelpersoner muligheten vel opplevd, helt fra kundeservice til klinisk arbeid. Våre tilknyttede sykehus i India er blant de svært få i Asia som tilbyr Robot Operasjoner.