Hva leter du etter I Mest populære Anti aldring kremer?

Just fordi det er den mest populære anti aging krem, betyr ikke at det er det beste. I 2008, amerikanske salget av anti-aging hudpleieprodukter oversteg en milliard dollar, overgår salget av ansikts rensemidler. Så det er ingen tvil om populariteten til disse produktene. Spørsmålet er hvorvidt de faktisk er effektive.
Consumer Reports testet dusinvis av anti-rynke kremer og konkluderte med at det ikke produktet gitt mer enn en forbedring i noen frivillig utseende 10%. The Mayo Clinic advarte forbrukere i 2007 mot å bruke for mye på disse kremer og foreslo de brukes med forsiktighet
De siste kremer inneholder de samme aktive komponenter som finnes i kosttilskudd.; helse kosttilskudd. Industrien er henviser til sine aktive ingredienser som "cosmeceuticals". Mens de fleste er naturlig forekommende vitaminer, proteiner eller andre næringsstoffer som skal være trygg, minner Mayo klinikken forbrukerne at de ikke er underlagt strenge tester for effektivitet eller sikkerhet.
Tusenvis av uønskede effekter er rapportert til FDA på årsbasis. De fleste av reaksjonene er mindre. Rødhet, kløe og irritasjon er de vanligste. Noen ganger er reaksjonene mer alvorlige de som krever et besøk til hudlege.
Det er bare noen få ting som FDA kan gjøre. For eksempel, er selskaper forbudt fra å gjøre påstander om medisinsk aktivitet.
Akkurat nå er det mest populære anti aging krem ​​trolig en av de som inneholder Argireline. Argireline er et protein peptid som er ment å slappe av de små ansiktsmusklene og gjøre rynker vises mindre dyp. FDA har sitert flere bedrifter for å gjøre denne påstanden.
De sier at dersom kravet er sant, betyr det at Argireline er et nytt legemiddel, og må reguleres som en (testet for sikkerhet og effektivitet). Hvis det ikke er sant, så selskapene må slutte å gjøre kravet.
For mange år, den mest populære anti aging krem ​​var trans-retinsyre. Selv om de høye konsentrasjonene som finnes i reseptbelagte styrke kremer har vist seg å være effektiv, har lave konsentrasjoner tilgjengelig i over-the-counter produkter aldri blitt testet for effektivitet. Fra et sikkerhetsperspektiv, de lavere konsentrasjoner er like sannsynlig å forårsake rødhet, kløe og irritasjon.
Uansett hvor effektive ingredienser kan være, sier Mayo klinikken at vi ikke bør forvente umiddelbare resultater. Det tar tid for disse nye ingredienser til å arbeide
. Det er en forbindelse som har en umiddelbar kosmetisk effekt og arbeider for å forbedre utseende over tid, ifølge kliniske studier. Men, vil du ikke finne den ingrediens i de mest populære anti aging krem. Det er en aktiv form av proteinet keratin.

Proteinet blir ekstrahert fra saueull. Så, begrensede mengder er tilgjengelig. Et selskap som selger millioner av flasker med sine produkter hvert år kan ikke inneholde en ingrediens som det.
Den bestselgende elementer inneholde syntetiske forbindelser som kan være masseprodusert, billig. De som er best for huden din helse og utseende er de naturlige de som ikke kan være masseprodusert.
Så nå har du mange grunner til ikke å kjøpe de mest populære anti aging krem. Bryte bort fra mengden og kjøpe noe virkelig effektive.