Hjem >> anti aging >> 3 Typer av Kjemisk peeling for yngre, glattere, sunnere utseende Skin

3 Typer av Kjemisk peeling for yngre, glattere, sunnere utseende Skin

Hvis du har ansikts blemishes, ujevn pigmentering og rynker (dype og små) kan du være en kandidat for en av de kjemisk peeling. Kjemisk peeling er en avansert foryngelse behandling brukes til å hjelpe reversering av skadene på huden som følge av aldring, akne, eksponering for sol eller andre faktorer. Det er tre hovedtyper av kjemisk peeling. Etter en innledende konsultasjon med Dr. Gray på MD Laser Spa, vil en av de tre typer kjemisk peeling anbefales for deg, avhengig av nivået på behandlingen du trenger.

Jessner er peeling er de mildeste typene kjemisk peeling. Disse skreller gi klarere hud med en jevnere tekstur. Disse skreller brukes for hud som er grov og tørr. De glatte ut huden og forbedre teksturen i huden som har blitt skadet av over eksponering for solen. Jessner er Peels også hjelpe til med å kontrollere akne. Hvis du har ujevn hud pigmentering, kan Jessner skall blandes med bleking krem ​​for å løse problemet.

Flere behandlinger kan være nødvendig før resultatene blir synlige. Behandlinger kan utføres månedlig eller etter lengre intervaller. Huden din vil ta på en naturlig sunn glød etter behandlinger. Det er ingen nedetid som kreves for disse typer kjemisk peeling, og de er noen ganger brukt som forbehandling for TCA peelinger.

TCA peeling (trikloreddiksyre syrer) er middels dyp typer kjemisk peeling. De er vanligvis brukes til å kvitte seg med fin overflate rynker, pigmentering problemer og overfladiske problemer. To eller tre behandlinger kan være nødvendig før resultatene blir synlige og smertestillende medikamenter kan være nødvendig etter behandlingen. Huden blir merkbart mykere etter behandlingen og ta på et friskt utseende. Resultatene av denne behandling varer lenger enn den med Jessner s typer kjemisk peeling.

Den siste typen kjemisk peeling er fenol skreller. Disse er de dypeste typer av kjemisk peeling, samt de sterkeste. Bare en behandling sesjon er nødvendig for disse skreller å gi de ønskede effekter, og de innebærer en dødtid på minst en uke. Disse behandlingene er bare forskrives til pasienter med alvorlig solskadet hud, flekkete områder og grove ansikts rynker. Fenol har også bivirkning av lynet pasientens hud tone. din hudtone vil derfor måtte vurderes før behandling gis.

MD Laser Spa fagfolk er godt trent og kvalifisert til å administrere alle typer kjemisk peeling. Framgang vil bli nøye overvåket gjennom hele behandlingsperioden samt utvinning perioden. Du vil være i de tryggeste hender du kunne håpe på. For mer informasjon om disse tre typer kjemisk peeling, besøk MDLaserSpa.com.