Moncler 2012

Vi vil gjerne vise den endelige via en samling av design, layout, så hvorvidt det er plassering av varer butikk, hus møbler komponenter, eller kjole og matchende kjøpe informasjon, samt andre merker som vesentlig ulike, totalt fra merkets eksklusivt miljø. Derfor markedsføring av MONCLER2011 drift, er organisasjonen utstyrt med en visuell visning av gode forelesere over yr å handle for en på en bestemt klient terminal programmet leverandører.

Søkt via et komplett utvalg av coaching hjelp for alle fra opplysninger om hver Moncler forhandler design og stil og show, for å informere merkenavnet til kunder innenfor mote og trend fra Frankrike. Moncler har skapt visse det hjelper sine kunder i ferd med å bli rettet mot butikker som lager ekte Moncler jakker så tittelen på merkevare og track record er ikke til å skyve.

Som blir en stil modell som heter Down, Moncler skarp flip til manifestasjon av den beste måten å informere forbrukerne om merkevaren betyr at hun gjør? forbruksmønsteret ned industrien i fremtiden er ikke mot virkelige alder, men for din mentale alder delt på kjøpere. Moncler målgruppen definert som alderen tjue til 48-åringen avant-garde, intellektuell og romantiske unge kvinner og jakten på førsteklasses kvalitet av hverdagen, psykologisk alder av den yngre kvinnen.

I dag, den Moncler har satt opp selskapet i Beijing, Shanghai, Hongkong. 4 til oppsett R & amp; Institusjoner, og hyret 26 senior designere til innsats for å bygge, slik at oppbyggingen av europeisk trend element produkt kreativt bærer casual, dunjakke, mote Cream og også andre produkter, noe som gjør Kina ned dekke av trend og stil endring og utvikling til et høyere nivå.

For tiden har den mONCLER bevist selskapet i Beijing, Shanghai, Hongkong. fire for å lage R & amp; Institusjoner, og hyret 26 senior designere til innsats for å bygge, slik at oppbyggingen av europeisk mote element produkt kreativt bærer casual, ned Moncler salg og ugg salg, trend Cream samt andre produkter, noe som gjør Kina ned dekke av moten og stil endring og utvikling til et høyere nivå.