Hjem >> anti aging >> Få en frisk Sun-Kissed Glowing Tan med Spray og Brush Tanning Products

Få en frisk Sun-Kissed Glowing Tan med Spray og Brush Tanning Products

I disse dager folk er mer interessert i å få den perfekte brunfargen uten å bli brent av solen. Det finnes andre alternativer til positivt bronse huden din. I skjønnhetssalonger, salonger og spa, kan du få en nydelig brunfarge gjennom anvendelse av spray tanning produkter og air brush tanning produkter. Kjent som sunless tan, kan du unngå de skadelige UV-effekter av solens stråler og få garvet i en avslappet og behagelig miljø. Prosedyren er lang og tidkrevende, derfor gjøre en avtale. Det viktigste til en feilfri tan er fatningen. Få huden din ekspandert en dag før en solingen slik at huden kan fukte naturlig. Ta ut og holde huden fri for make-up, parfyme eller kremer som de fungerer som barrierer og hindre jevn dekning.

Sommeren er tiden for å bli kvitt den blek hud og legge til noen glødende bronse til huden din. Du kan gjøre en brunfarge i hjemmet eller på en salong eller spa. Flere enkel å bruke spray tanning produkter som kan brukes hjemme er like effektive. Tanning Pakkene er godt pakket og inkluderer enkel å lese og forstå instruksjonene.

Det er noen fordeler ved bruk av sunless tanning produkter. Evaluere produkter som er tilgjengelige i markedet for å velge en pakke som dekker dine behov. Fordelen med spray tanning maskiner og airbrush tanning produkter er at du kan få en god dekning og effekten er umiddelbar, men du kan ikke få en jevn brunfarge. Det er den løsning som tans huden. Disse systemene er laget for å bli holdt i hånden, slik at du kan bruke den selv. Du kan også gå til en salong som har en tan sprøyteboks. Tan blekner fort, så du blir nødt til å bruke dette produktet ofte for en varig effekt.

Sunless tanning produkter kan føre til tørr hud for noen mennesker. Påfør en god fuktighetskrem. Vanligvis er disse sunless tanning kit inkluderer en hud peeling produkt og en fuktighetskrem. Men disse pakkene er ganske kostbar. Vær forsiktig når du bruker noen av de sunless tanning alternativer. Dihydroxyacetone (DHA) er den grunnleggende ingrediens av tanning løsning. Et derivat av glyserin, tans DHA huden ved omsetning med aminosyrene i døde hudceller. Fire timer etter solingen kan du ta en dusj. Etter første dusj fukte huden din flittig og unngå peeling slik at spray tans ikke falmer fort.

For mer informasjon om spray tanning produkter
og spray tanning systemer
kan du besøke: http://store.thevanitygirl.com/fadamotan.html