Hjem >> anti aging >> Balance Body PH å gjenvinne Youth

Balance Body PH å gjenvinne Youth


For å se og føle deg yngre, er det viktig å balansere kroppens pH-nivåer. Hvis du har for mye syre i kroppen din, kan du oppleve alle typer helseproblemer som kan gjøre at du føler deg mye eldre. Gjenopprette og balansere pH nivåer i systemet ditt, og du vil være godt på vei til å gjenvinne din ungdom.

En sunn balanse av pH-nivåer er nødvendig for at kroppen skal fungere ordentlig. Når det henvises til pH-verdier, er det spesielt de nivåer av syre og alkaliske tilstede i kroppen.

Mange ting i vårt kosthold inneholder syre, som naturligvis eskalerer surhetsgraden i kroppen og kan føre til alle slags helseproblemer . Alkaline er den milde balansering middel for å hjelpe våre organer bryte ned og eliminere både sterke og svake syrer som bygger opp og akkumuleres i kroppen.

Hvordan vet du at hvis du trenger å balansere kroppen pH-nivåer i kroppen din ? Den enkleste måten er å bare teste dine nivåer med en strimmel, med enten urin eller spytt. Dette er den raskeste og enkleste måten å begynne å korrigere eventuelle ubalanser

Andre indikatorer er kroniske helseproblemer du kan ha oppstått som -.

 • Manglende evne til å bekjempe forkjølelse og andre luftveissykdommer
 • Følsomhet for kulde
 • Fatigue
 • Insomnia
 • humørsvingninger, irritabilitet, depresjon
 • Mangel på konsentrasjon, motivasjon
 • Halsbrann og /eller sur mage

  Dette er bare en veldig kort liste over ting du kan oppleve med en ubalanse av pH-nivåer, og det er utrolig at bare hvordan det påvirker hele kroppen.

  følelse og ser unge er mer enn bare hud dyp. Det er ikke bare ser yngre enn år, men har energi, utholdenhet, painfree leddene og generell velvære som du gjorde i din ungdom.

  Å kunne opprettholde et høyt energinivå i løpet av dagen, takle stress og føle fysisk form er ting vi kan ha tatt for gitt i gamle dager. Aldring ikke bare tar en toll på ansiktet, men på hele kroppen, bremse deg ned og ja, aldring deg.

  Hvis du finner ut at pH-verdier er i behov av balansering, er det ganske enkelt å gjøre . En balanse i pH-verdier kan oppnås ved å spise mer basisk-rik mat, redusere eller eliminere røyking og koffein, drikker mye (pH balansert) vann og ta kosttilskudd for å ta over hvor din diett bladene av.

  En naturlig pH-balansert kroppen er en som fungerer effektivt. Dette inkluderer celle gjenfødelse for sunnere, yngre hud, og evnen til å bekjempe frie radikaler, som er en av de viktigste årsakene til aldring.

  Hvis den pH-verdier er ute av balanse, kan det virkelig påvirke hvordan du ser og enda viktigere, hvordan du føler deg. Følelsen godt på innsiden vil automatisk gjøre at du ser bra, enda yngre, på utsiden.

  Hvis immunforsvaret er sterkere, blir cellene snu raskere og energinivåer er opp, pH-balansen og anti- aldring forbindelse blir klart.

  for flere symptomer på ubalansert pH-nivået i kroppen din og hvordan du kan snu dem rundt, besøke balansen kroppen pH-området.