Hjem >> anti aging >> Forstå ashtanga yoga øvelser og dens Strategies

Forstå ashtanga yoga øvelser og dens Strategies

Ashtanga Yoga trening er blant de konvensjonelle, men over hele verden brukt typer yoga øvelser. Grunnlagt av K. Pattbhi Jois, dette gjør øvelser programmet egentlig håper å annonsere sjel, sinn og kropp via tydelig meditasjon, positurer og synkronisert inhaling og exhaling teknikker. Grenseløs frigjøring og lykke er definitivt den perfekte fordelene med dette å gjøre øvelser programmet. Det vil være den noble eightfold treningsprogram som var i samsvar med gammel vismann, Patanjali.
Nøyaktig hva er ashtanga yoga øvelser?
Ashtanga Yoga eller Energy Yoga er trolig den populære stiler yoga trening som er raskt å oppnå enorm anerkjennelse over hele verden, på grunn av sin gode helsemessige fordeler. Denne spesielle typen trener metoden er i hovedsak brukt av idrettsutøvere så vel som av eksperter som er ganske definitivt tenker om voksende sin utholdenhet og styrke raskt. Som et resultat årsak, de stillinger med dette treningsprosessen er vanskelig å utføre når sammenlignet med andre varianter. Videre er arbeidsstillinger benyttes som en del av samlingen.
Vanligvis vil utøvere som utfører de forskjellige posisjoner med dette å gjøre øvelser prosessen raskt overføre fra en enkelt for en annen for å opprettholde den kontinuerlige gi oppmerksomhet til makt. I motsetning til andre stiler av å trene der fokus på avslapning, fleksibilitet og pust er viktig med denne stilen perfekt konsentrasjon av spesialist må være på holdbarhet.
Hvem bør trene Ashtanga yoga øvelser

Dette gjør øvelser metoden er generelt oppfordres til personer som er i rimelig design. Unngå denne formen for trening fordi de enkleste positurer kan være svært krevende og vanskelig for deg i Ashtanga hvis du er bare en nybegynner. Men når du master i alle positurer så du vil definitivt oppleve økt utholdenhet, styrke og enda noen fleksibilitet i kroppen din, er dette grunnen til at de fleste av utøverne har alltid foretrekker å praktisere denne treningssystem.


du bør definitivt forvente at ting skal gå videre umiddelbart hvis du har besluttet å prøve lykken i dette systemet. Primært vil du sikkert bli pålagt å praktisere flere skaper. Når din coach vil føle at du har lært av de grunnleggende posisjoner, og anerkjent sine prinsipper feilfritt, de vil be deg om å flytte til en ekstra rekke positurer som er svært vanskelig.
Ashtanga yoga øvelser Poses < br />
i forhold til stillinger, varierer det mye i forhold til posisjonering. På denne siden må du trene variert bevegelse og utgjør fra invertert, igjen buet, stående og sittende, og i tillegg flere vridde stillinger. I denne typen trening prosessen kan sollyset hilsen kombinasjon av stillinger også være svært populært, der leverandører vil bruke nedover valp, oppover valp, stå opp frontward bøy samt andre gaver.
Hver av gavene er for det meste beregnet for innføring av utholdenhet og styrke samt fleksibilitet. Det er viktig fordi det sikrer små traumer og høyeste allsidighet når praktisere den krevende skaper. Så, hvis du liker å jobbe hardt, lære fort og kan utfordre de mest krevende positurer så denne formen for trening kan være svært gunstig for deg. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av ashtanga yoga og dens fordeler, du må jobbe virkelig hardt.