Hjem >> Alternativ medisin >> Er du lider av kronisk Constipation

Er du lider av kronisk Constipation

pinlig som det kan være, vi har alle hatt forstoppelse på en gang i livet vårt eller en annen. Ifølge National Health Interview Survey så mange som 3 millioner amerikanere lider av hyppige hvis ikke kronisk forstoppelse. Mens forstoppelse ikke er anerkjent som en degenerativ sykdom eller alvorlig lidelse, folk som er forstoppet ofte føler oppsvulmet, ubehagelig og til og med svak. Forstoppelse i seg selv er elendig nok, men lider ofte opplever smertefulle avføringer som kan bli forsterket av hemorroider som danner grunn av belastende.

For å forstå forstoppelse, er det viktig å forstå hvordan fordøyelsessystemet fungerer. Når vi spiser, er maten bakken opp i magene våre, så det kan bli fordøyd. Denne "flytende? mat går over i tynntarmen hvor næringsstoffene blir trukket ut. Den beveger seg deretter videre til kolon, hvor vannet fjernes, slik at en krakk å danne. Hvis for mye vann er hentet fra avføring når den passerer gjennom tykktarmen, kan det bli vanskelig og vanskelig å passere forlater du forstoppet.

Det finnes en rekke grunner til at folk får forstoppelse. Disse inkluderer ikke spiser nok kostfiber, ikke drikker nok væske (vann), mangel på mosjon, ignorerer? Oppfordrer? å ha avføring og ren gamle stress. Andre årsaker kan omfatte å ha en lat kolon som ikke kontrakt riktig, forårsaker avfall å passere gjennom tarmen sakte, matallergier som kan føre til kolon til kontrakt, eller mekaniske hindringer som hemmer bevegelsen av avfall. Mange reseptbelagte legemidler og enkelte nevrologiske lidelser kan også tregere bevegelse av avfall gjennom tarmen. Forstoppelse kan også være forårsaket av misbruk av avføringsmidler som over tid kan skade nerveceller i tykktarmen og forstyrre med sin evne til å trekke seg sammen ordentlig.

Heldigvis finnes det en rekke ting du kan gjøre for å lindre kronisk forstoppelse naturlig.

Anbefalinger for velvære

Konsumere en høy fiber diett bestående av mye frukt, grønnsaker og helkorn. Hvis det ikke er mulig, innlemme et kostfiber supplement som psyllium skrog, Natures Sunshine er naturens Tre eller deres Irritabel tarm Fiber i din daglige helse rutine. Kostfiber holder vann og hjelp til å holde avføringen myk, mens lagt bulk hjelp til å flytte avføring gjennom tarmen.

Hvis andre fibertilskudd mislykkes i forsøk på å bli vanlig, prøve å ta Chitosan (en form av kosttilskudd fiber) sammen med vitamin C. kitosan binder seg til fett fra maten vi spiser gjør avføringen myk og glatt. Vitamin C bidrar til å aktivere kitosan i magen.

Drikk rikelig med vann, spesielt hvis du tar tilskudd av fiber.

Prøv å spise et par tørkede svisker eller drikke noen sviske juice. I tillegg til å legge fiber, svisker har en mild avførende effekt.

Unngå sukker og andre bearbeidede matvarer.

Begynn med et treningsprogram for å bidra til å fremme normal avføring.

Hvis du tror allergi er årsaken til forstoppelse, prøv en eliminering diett for å hjelpe deg å identifisere hva som kan utløse kroppen og forårsaker kolon til kontrakt.

meditere, gjøre yoga, gå en tur. Gjør ting som gjør at du kan redusere stressnivået og hjelper kroppen til å slappe av. Dette kan bidra til å slappe av kolon.

Få en colonic å spyle ut noen gamle avføring som kan være fanget inne i tykktarmen eller prøve et kolon rens.

Ta en god probiotiske som acidopholis eller bifidophilus å bidra til å fremme et sunt miljø i tykktarmen.

Peppermynte (3910-9) har en lang historie med å hjelpe slappe av den glatte muskulaturen i mage-tarmkanalen.

Tilskudd med magnesium og store doser av vitamin C, har en mild avførende effekt på kroppen.

Hvis alt annet mislykkes, urter som casgara Segrada, kalkun rabarbra eller urte kombinasjoner som Natures Sunshine sin LBS II og LB-X kan brukes til å evakuere i tykktarmen. Selv om disse bør brukes med forsiktighet, de er mindre aggressive enn mange kommersielle avføringsmidler som er tilgjengelige på Rimi.