Hjem >> Alternativ medisin >> Gruppe Reiki Treatment

Gruppe Reiki Treatment

Hver levende og ikke-levende ting på denne jord er gjennomsyret med den universelle livsenergi. Psykisk eller fysisk sykdom er forårsaket av blokkeringer i den frie og uavbrutt strøm av energi gjennom en enhet. Foretaket, da, opplever åndelig og fysisk skilsmisse fra harmoni i universet.

Når energi healing er brukt, blir forbindelsen gjenopprettet og blokken fjernet. Healing, da, er like mye en åndelig prosess som en fysisk en.

Gruppe helbredelse i Reiki brukes når en kraftig høyspennings zappe av energi er nødvendig for å bli sendt til en enhet eller situasjon. Indianar svette fjellstua eller brann gange eller dans av det afrikanske heksedoktor med sine disipler var ingenting, men innsatsen på gruppen helbredelse.

Gruppe helbredelse i Reiki er en unik opplevelse. Hvert medlem av gruppen blir en kanal for flyten av energi. Energien flyter gjennom kroppen og ut av hendene til den enkelte utøver og er synkronisert med den for medlemmer av gruppen. Det er gitt en bestemt retning av strømmen ved tankens kraft og symbol.

Før en gruppe økten kan begynne noen mengden av samordning på et fysisk nivå er nødvendig. Medlemmene ringe hverandre og avgjøre om dato, klokkeslett og hvilken type healing og varigheten av øktene. De også identifisere pasienten eller den situasjonen som /som er å bli gitt gruppen Reiki. Ofte gruppe utøvere bruke litt tid på å dele erfaringer fra forrige møte og formålet med den gjeldende økten før du starter en gruppe Reiki sesjon. Ideelt sett ett medlem av gruppen velger å lede gruppen og ta ansvar for gruppen. Han leder gruppen gjennom en visualisering prosess. Han bestemmer også tildeling av tid for hver utøveren i gruppen, og sørger for at alle holder seg til den avsatte tiden. Han sitter på hodet til pasienten mens de andre sitter rundt pasienten og plassere hendene på personen på den delen som er nærmest dem og flytte sine hender til neste posisjon sammen til hver person har avsluttet sin behandling og klart aura av pasient.

Gruppe helbredelser er svært effektiv i tilfeller av pasienter med terminal problemer, kroniske sykdommer eller ekstreme tilfeller av følelsesmessig ubalanse. Reiki utøvere må forstå at symptomene på sykdommen er metoder som høyere tankene varsler kroppen til å stoppe og ta en ny titt på våre liv. Det er viktig at pasienten blir gjort for å forstå dette konseptet og utvikle en holdning av takknemlighet mot kroppen. Han eller hun vil da være i stand til å verdsette og kritisk undersøke symptomer som har sin rot i årsaker som er dypt sittende. Han /hun vil være i stand til å bistå energi i prosessen med healing proaktivt.

Hvis du er seriøs om å lære Reiki, sjekk ut www.discover-reiki.com

Case Study

Mr og Ms.K hadde adoptert en baby fra et barnehjem femten år siden. Barnets foreldre var ukjent. Etter hvert som barnet vokste inn i ungdomsårene begynte han å vise en ukontrollerbar temperament. Han kunne ikke tåle å bli baulked i noe som han ønsket. Han ville slå opp personer som nektet ham. Han ville bli sta og urimelig om små ting, og var ofte voldelig med sine foreldre, hans lærere og klassekamerater. Han ble utvist fra flere skoler for vold og ukontrollerbar oppførsel. Han fikk psykiatrisk behandling og en rekke legemidler ble foreskrevet for å holde ham rolig. Men situasjonen forverret og foreldrene begynte å frykte at barnet ikke var mentalt balansert og vil snart måtte bli innlagt på et mental hjem. Mens de desperat forsøker å komme til enighet med virkeligheten, en venn nevnes at Reiki kan hjelpe barnet kommer ut av hans problem. De nærmet seg den nærmeste Reiki klinikk for å få hjelp.

Etter å snakke med pasienten og diskutere med foreldrene ble det besluttet at barnet ville ha nytte av gruppen Reiki. Følgelig ordninger ble gjort for en gruppe av tre utøvere skal være tilgjengelige for en måned på ettermiddagene. Samlingene begynte for alvor neste dag.

Ms.S en Reiki utøveren med nesten tjue års erfaring tok lederrollen mens to av oss sto på hver sin side av pasienten og la våre hender i den angitte posisjoner. Vi spurte barnet til å lukke øynene og fokusere på å motta energi. Vi fortalte ham at det var greit å gå i dvale hvis han ønsker det. Som økten kommet begynte barnets kropp å nappe ufrivillig og rykninger forverret som vi fortsatte å gi Reiki. Snart kroppen hans ble nesten krampetrekninger. Han hadde føttene godt plantet på bordet og hodet hans var stabil på bordet, men resten av kroppen hans så ut til å prøve å komme seg bort fra energi. Han vred på denne måten, og at og begynte å skrike og gråte med øynene tett lukket. Det var veldig skremmende. Men lederen rolig fortsatte å gi Reiki så vi fulgt etter. Det var en forferdelig opplevelse. På slutten av timen vi var veldig opprørt og satte seg til å dele våre erfaringer og kartlegge fremtiden løpet av behandlingen.

På neste dag barnet var motvillige til å ta behandling og hans foreldre var også litt bekymret om den voldsomme reaksjonen til barnet. Etter litt pep-talk fra Ms.S behandlingen begynte. Mønsteret på respons på Reiki fortsatte å være den samme for den neste uke, men intensiteten av reaksjonen var mindre med hver dag. På slutten av uken var vi i stand til å se den synlige effekten som pasienten var mer lydhør og gikk for å sove på bussen. Etter timen var gått, og han hadde vært forsiktig våknet opp, gutten informert oss om at han følte seg veldig fint. Han sa takk veldig søtt og lovet å komme tilbake neste dag.

Master K har avsluttet sin én måned av gruppen Reiki behandling fredelig. Han er kraftig forbedret i helse og er ikke veldig voldelig i dag. Men gjør han mister hodet en gang på en måte, og er ikke veldig følelsesmessig stabil ennå. Hans foreldre har bestemt seg for å lære Reiki seg selv og også initiere Master K i Reiki. I mellomtiden fortsetter han å ha Reiki med Ms.S på en 12:59 basis. Han er også å ha Bach blomsterremedier som et supplement til Reiki at han mottar.

Kraftig reaksjon på Reiki er veldig vanlig når blokkene er alvorlig og energien blåser bokstavelig blokkene som det skjedde ved Master K . i kroniske tilfeller vil antall økter som kreves være store. Beslutninger om hvorvidt å ty til gruppe eller 1-1 Reiki vil være avhengig av alvorlighetsgraden av det enkelte tilfelle. I hvert tilfelle, Reiki vet akkurat hva de skal gjøre. Utøveren har faktisk svært lite å gjøre bortsett fra å være en god kanal som den energien kan flyte og bevege hånden posisjoner når han er gitt betegnelsen av Hibiki (opp-ned i kriblende følelse i håndflaten).

Hvis du er seriøs om å lære Reiki, sjekk ut www.discover-reiki.com

Den varmeste hensyn, etter

Peter Tremayne
Lær Reiki i 7 dager! - Www.discover-reiki.com