Hjem >> Alternativ medisin >> Noen Massasje Techniques

Noen Massasje Techniques

Massage terapi er en spesialisert disiplin og som enhver disiplin, gjør bruk av ulike teknikker i å anvende ferdigheter og press som bringer glede til en klient. Å vite disse teknikkene og bruke dem på riktig måte er det som gjør en massasjeterapeut skiller seg ut fra mengden.
Massasje teknikker er stort og variert og mange av disse, røttene kan komfortabelt spores tilbake til antikkens Asia, Roma og Native amerikanere. Det er de som ble praktisert i det gamle Egypt og andre deler av verden, og de moderne teknikkene som ble dannet som et resultat av sammenslåinger av ulike gamle teknikker.
Uansett hvor teknikkene kan ha sin opprinnelse fra, formålet anvendelsen av dem var som regel for lignende formål; å administrere lettelse og forbedre den generelle velvære for den personen som gjennomgår massasje terapi.
Massasje teknikker vanligvis avhenge av de spesielle behovene til klienten. Det er noen som er allment praktisert av de fleste spas og massører.
En. Effleurage
Denne teknikken består av en serie og rekke stryke bevegelser hovedsakelig utført med hele hånden gjør bruk av håndflaten og fingrene. Dette påføres med varierende trykk i henhold til formålet med massasje. Terapeuten bruker et bredt overflaten av hånden og fingrene til å bruke en rekke streke bevegelser og godt trykk for å massere hans /hennes klienter. Som brukes i andre massasjetyper, må terapeutens hender være avslappet og godt plassert rundt konturene av mottakerens kropp.
Effleurage er en teknikk som massasje terapeuter søke på begynnelsen av en massasje og serverer et utvalg av funksjoner, inkludert å sette kunden på brukervennlighet, innføre touch til klienten, oppvarming av vev og muskelavslapning inkludert stimulering av perifere nerver.
effleurage startes med en lett berøring, etterfulgt av en dypere trykk i en rytmisk måte og er vanligvis en langsom prosess fordi det er på dette stadiet at unormalt i vev og muskler blir oppdaget og fokusert på. Etter en god effleurage økt, det er en økning i blodsirkulasjonen, strekking av vev for senere massasje og andre fordeler.
To. Petrissage
petrissage er også kjent som elting og brukes til mobilisering av kroppsvæsker, strekke muskelfibre og indusere avslapning i dypere vev. Denne teknikken er hovedsakelig rettet mot mobilisere væsker og brukes for dyp vev massasje terapi. Det gir en god strekk på fibrene i kroppen og trenger spesielle ferdigheter for å utføre. Anvendelse av petrissage teknikken på slimete eller trange deler av kroppen vil gjøre for en svært vanskelig og ineffektivt massasje. De kraftige bevegelser av terapeuten som innebærer å plukke opp, vri, klemme og rulle vev hjelpe ham til å arbeide dypt på musklene.
Fordelene er mange og inkluderer avgiftning av dypere vev, nedbryting og fjerning av fett vevet rundt lår, rumpe og skuldre og hjelpemidler forebygging av muskelstivhet etter trening. Det er også brukt for å gi lindring til muskelspasmer. Petrissage er svært effektiv i å løse dype muskelproblemer.
Tre. Friksjon

friksjon teknikk i massasje terapi er vanligvis brukes for dypere og utforskende bevegelse på en klient. Den brukes til å bryte ned lesjoner og senere arr vev og fungerer også til separate muskelfibre.
Friksjon teknikk mens ganske smertefullt er svært effektive. Tommelen brukes til å gripe og bevege huden der avvik merkes og behandles. På grunn av smerten forbundet med denne teknikken, er det søkt etter en kort periode bare som for mye av den friksjon teknikken kan føre til betennelse.