Hjem >> allergi >> Hvordan Made in USA gjør et comeback i Home Air Rensing Market

Hvordan Made in USA gjør et comeback i Home Air Rensing Market

Det er sikkert ikke cooincidence at satirisk dokumentar kongen Michael Moore har sett sin popularitet vokser det siste tiåret eller to krympe sin debut hit "Roger & amp; Me "

Så vanskelig det er å tro, er at filmen nesten et kvart århundre gammel. Det er nok vanskeligere å tro at tap av arbeidsplasser fra GMs outsourcing highlighte i filmen, dro Flint området på en jobb nivå som ville bli mye skryt i dag.

Fra min base nær Detroit, har jeg vært vitne til nye økonomien i alle de dårlige det har med den. Dette er ikke å si, den nye økonomien er verst.

Men når du ser på selve mengden av kvalitet produksjon arbeidsplasser som har forlatt vårt område, er det umulig å gå glipp av hvordan alle tapene har ødelagt så mange lokalsamfunn. Start med de menneskene som mistet den amerikanske drømmen om en god lønn, goder og en pensjonisttilværelse for livet og se på de universelle vibrasjons ills på store markeder som detaljhandel og eiendom. Det har vært trist å være vitne til.

Tapene er skremmende og fremtiden skremmende usikker.

Blant disse er det faktisk har vært selskaper som har fortsatt å gjøre virkelige ting på amerikansk jord, og har forblitt velstående i møte med spådd undergang.

Vornado Air ut av Kansas har vært en verdensleder i kommersielle og bolig oppvarming og kjøling i flere tiår.

Vornado merket datert tilbake til Post World War 2-tiden. De var ofte popularitet for sin produksjon av fans ut av deres Witchita, Kanas anlegget. Den moderne Vornado kom til å være på en desidert odde tid. Vornado ble gjenfødt som luft systemets manufaturer i 1989. Dette var i den tiden som historisk har blitt stemplet tipping årene mot mer frihandel og outsourcing som en del av en bredere amerikansk politikk.

Siden 1989 har Vornado linjen utvides til mer enn 25 modeller over 5 ulike kategorier av produkter, inkludert deres luft sirkulasjonspumpe: den Vornado AQS.

Hvordan har det seg at Vornado ble gjenfødt og tatt til store høyder som gjør luftkomfort teknologi innenlands i tid med frihandel og ut sourcing? Svaret ligger med en nærmere undersøkelse av Vornado AQS og den filosofiske grunnfjellet bak det.

Vornado har bare en luftrenser. Den Vornado AQS er ikke et testprodukt. Vornado tok hva det visste fra den sterke tilbakemeldinger og muntlig om eldre generasjon luftrensere og grep den beste teknologien de kunne for å skape en purifier det antatt kunder noen gang ville trenge.

Vornado velger å gjøre ting i Amerika fordi det innser sannsynlig at å lage kvalitet betyr å være konsekvent. At kvalitet og verdi er noe som uunngåelig vil føre til lederskap i ethvert marked.