Hjem >> allergi >> Hvordan Reduct astma utløser i ditt Home

Hvordan Reduct astma utløser i ditt Home

For å redusere allergener i hjemmet ditt må du sørge for at ditt hjem er så støvfritt som mulig. Du bør også unngå å bruke sterke rengjøringsmidler ved rengjøring hjemmet ditt også. Her er et par ting du kan gjøre i ditt hjem for å bidra til å redusere astma utløser i ditt hjem.

Støv

Unngå fjær støvkluter. Fjærkoster tendens til å rokke ved støv og sette støvet tilbake i luften. Bruk i stedet en litt fuktig klut eller spesialdesignet tørr klut til å tørke, felle, og fjerne støv på alle harde overflater.

Velg riktig Støvsuger

Støvsugere kommer i alle former og størrelser, og priser. Dessverre når det kommer til støvsugere du får det du betaler for. Mange støvsugere suge opp støv og deretter spy det ut igjen i luften. Du bør sørge for at vakuum har et HEPA filter og er godt laget med stramme selene rundt åpninger, slik at ikke støv kan være lekker ut av vakuum som du bruker den. Kontroller at vakuum er lett å åpne og tom, slik at når du tømmer et fullt vakuum partikler av støv og skitt ikke kommer inn i luften igjen.

Renseprodukter

Når du velger en rengjøring produktet sørg for at du leser etiketter og kjøpe rengjøringsmidler som er giftfri med liten eller ingen lukt. Unngå sprayprodukter som de er en annen potensiell irriterende

Pet Dander &.; Støvmidd

Du ønsker å være sikker på at kjæledyr dander er begrenset. Støvmidd bruke kjæledyr dander som mat. Pet dander vil bosette seg på stort sett alle underlag, spesielt sengetøy, møbler, gardiner, tepper, etc. Du vil være sikker på at du vakuum og endre sengetøy på en ukentlig basis. I hvert rom i hjemmet ditt bør du støvsuge møbler, gardiner og en gang i uken. Hvis det overhodet er mulig å velge lett å rengjøre gulv. Tepper tendens til å holde på til kjæledyr dander og støvmidd veldig godt. Du må støvsuge ofte. Lett å rengjøre gulv som parkett, fliser og laminatgulv er gode valg for ethvert hjem og rom. De er enkle å holde støvfrie, og de er lett å vaske.

Soverom

Fordi støvet legger seg inn i stoffer av sengetøy du vil være sikker på at du kjøper spesielle midd-proof senger. Du bør også vurdere å kjøpe en midd-proof madrass også. Sengetøy bør vaskes på en ukentlig basis, og rommet skal støvsuges ukentlig også. Hvis du har kjæledyr bør du holde soverommet døren lukket slik at kjæledyr dander ikke samle så mye på soverommet. Aldri la på sengen.

Bad

Badene har en tendens til å være en varm og fuktig miljø. Varme og fuktige områder er den perfekte grobunn for mugg. Mold er ofte funnet i dusjen og dusjdører /dusjforheng, under vasken, på håndklær, gulvmatter og fliser /fuger. For å minimere mold problemer i vaskerom du trenger for å fjerne den så snart du ser det vokser. Mens dusjing eller å ha et badekar sette viften på eller åpne et vindu for å redusere fuktigheten. Bruk vaskbare gulvmatter og vaske dem på en ukentlig basis. Vask alle håndklær og viser håndklær på en ukentlig basis. Hvis din badekar eller vask tendens til å ha litt vann til overs etter å ha blitt tømt sørge for at du tørker det ut minst en gang om dagen.

innendørs luftforurensning

Unngå å ha en peis i ditt hjem og parafinovn. Unngå duftende stearinlys og luftrensere i tillegg.

Avhengig av hvor alvorlig din astma er du kanskje vurdere å ansette en rengjøring for å ta seg av renhold for deg. Det er mange gode tjenester der ute som er rimelig og pålitelig.