Hjem >> allergi >> Hvordan bekjempe Øyeallergier ved hjelp øyedråper for allergies

Hvordan bekjempe Øyeallergier ved hjelp øyedråper for allergies

Leger og farmasøyter vil vanligvis foreskrive øyedråper for allergier som påvirker øynene. Nøkkelen Formålet med øyedråper er å redusere ubehag som et resultat av allergier. Under en allergisk reaksjon, øynene negativt svare på stoffer som kroppen oversettes som risiko. Av denne grunn, utløser immunsystemet et hormon anerkjent som histamin. Øynene deretter slå inn inflammed, tårevåte eller vassen og deres endres fargen til rødt. Denne reaksjonen kan bli etterfulgt av tydelig hevelse og poser rundt øynene. En annen typisk årsak til øye allergi er tørre øyne. Når øynene blir for tørr rive kjertler tendens til å overkompensere ved å produsere flere tårer som utfallet i rennende øyne.
Det er mange grunner til allergi og noen individer er mer utsatt for bestemte allergener enn noen andre. Den hyppigste av disse er luftbåren betyr at de spres gjennom luften. Eksempler bestå av pet pels og lo, pollenkorn, støv og noen typer mold. Det er folk som utvikler øyeallergier fra bie stikk eller fra øyedråper anbefales for allergier. Vanlige forbrukere av kontaktlinser kan gi allergi fra tid til annen.
En rekke behandling alternativer er tilgjengelige for å bidra til å redusere øye allergier. Alternativene varierer mellom foreskrevet medisiner og reseptfrie legemidler. Reseptbelagte medisiner kan være et kostbart alternativ, men de har vist seg å være mer effektivt enn reseptfrie seg. De viktigste typer medisiner er; decongestants som fungerer ved å hemme øyets blodårer redusere rødhet og hevelse, antihistaminer som undertrykker produksjonen og handling av histamin, anti-inflammatorisk narkotika, øyevaskere og legemidler som har mastcellestabilisatorer. Disse medisinene er tilgjengelig som piller skal tas oralt eller som øyedråper. Øyedråpene produsere raskere komfort siden de benyttes direkte til øynene. I løpet av allergi sesongen når pollen og støv er mer utbredt, kan det anbefales å bruke solbriller mens utendørs, holder luften repetisjons drift og for å sørge for at huset er fri for smuss og dyrepels.
The bruk av øyedråper for allergi avhenger av den spesifikke medisinen selv om den anbefalte dosen er 2-4 ganger per dag. Administreringsmåte er enkel. Den enkelte bør sørge for at hendene er rene første. Hodet er så vippet tilbake med en hånd å holde øynene åpne mens den andre forsiktig skyver de foreslåtte dråper i øyet. Hvis personen bruker kontaktlinser, bør de fjernes tidligere til å bruke øyedråper og en periode på ca 10 minutter bør det gå før kontaktene inn igjen.
Smertefull, brenner opp og ubehag kan forekomme etter bruk av øyedråper. Hvis dette vedvarer lenger enn noen få minutter, bør lege konsulteres. Enkelte personer kan oppleve smak endringer etter bruk av medisinen. Forsiktighet bør utvises for ikke å forurense dropper eller øyedråpeoppløsning siden dette kan føre til øyeinfeksjoner. Personer med medisinske tilstander som glaukom eller katarakt bør informere sine leger før de blir gitt øyedråper for allergi de måtte ha.