Hjem >> allergi >> Helserisiko fra Vaskemaskin Mold

Helserisiko fra Vaskemaskin Mold

Moderne vaskemaskiner er mer effektive enn de skiver av selv bare noen få år siden. De bruker vesentlig mindre energi og vann. De har større kapasitet og er lettere på klærne våre. Men til tross for disse fordelene, mange av våre høyeffektive vaskemaskiner i dag kan også presentere oss med helserisiko som ikke var utbredt med skivene som vi pleide å bruke. Dette er risiko forbundet med eksponering for muggvekst som disse typer maskiner kan noen ganger utvikle. Noen av de samme konstruksjonsmessige egenskaper som gjør at disse enhetene til å være mer effektiv vil også oppfordre denne muggvekst under de rette omstendighetene.

Hva er risikoen?

Noen av risiko knyttet til eksponering for muggsporer og til de flyktige organiske forbindelser som disse organismene avgir er som følger.

 • Økt sårbarhet for forkjølelse og flus.
 • Allergiske reaksjoner, alt fra mild til alvorlig.
 • Astma episoder.
 • Kronisk bihulebetennelse (sinusitt)

  Mens følsomhet for mold varierer fra individ til individ, vil følgende grupper av mennesker har en tendens til å ha en økt sårbarhet .

 • Spedbarn og barn
 • De eldre
 • Gravide
 • Personer med luftveis eller allergiproblemer
 • Personer med undertrykt immunforsvar

  Hva kan gjøres?

  Mens alvorlig vaskemaskin mugg kan trenge å bli behandlet av en servicetekniker, de fleste problemer kan forebygges eller løses ved å følge disse forslagene.

  1. La døren /lokket på gløtt mellom bruker. Dette vil bidra til å lufte og tørke ut din vaskemaskin.
  2. Bruk varmere temperatur innstillinger når det er mulig. Dette vil gi vaskemiddel for å mer effektivt løse opp smuss og oljer og tillate dem å bli skylt ut i stedet for å bygge opp i vaskemaskinen.
  3. For last som ikke er svært skittent, bruker ikke mer enn 1 ss. vaskemiddel til tross for den anbefalte mengden oppført på produktetiketten. Bruk kun HE vaskemiddel. Dette er viktig fordi overdreven vaskemiddel oppbygging er en av de viktigste hekkeområdene for mugg i en vaskemaskin.
  4. Unngå flytende tøymykner. Bruk tørketrommel ark i stedet. Tøymykner innskudd er en annen stor grobunn for muggsopp og bakterier.
  5. Med jevne mellomrom bruker et produkt laget for å rense høyeffektive skiver som Affresh® vaskemaskin renere. En gang i måneden er generelt anbefalt.

   Med litt forebyggende omsorg og oppmerksomhet du kan nyte alle fordelene av høy effektivitet vaskemaskin uten å måtte bekymre deg for hvordan vaskemaskinen påvirker din helse eller helsen familien din.

   for mer informasjon besøk vaskemaskin mugg lukt.

   Liberty Appliance Repair gir vaskemaskin reparasjonsservice for Modesto CA.