Mold: The Silent Menace

Mold infiltrerer en struktur lydløst. En dag du øye på den i et hjørne. Eller du oppdager en muggen, jordnær, lukt. Disse kan være de første tegnene på en "voksende" problem: Mold

Mold kan haik innendørs på deg, eller wafts inn gjennom åpninger rundt dører og vinduer.. Dersom det ikke finner fuktighet, vil formen ikke være et problem. Men hvis det er den minste lekkasje eller fuktighet inne er høy, vil den spore spire og spredning. Mold er en sopp som blomstrer på våte forhold og på organisk materiale, sprer seg litt etter litt, og fyller luften du puster med sine sporer.

Mold faktisk lever av noe organisk materiale, så lenge fuktighet og oksygen nåværende. Mange muggsopp trives på gjennomsnittlig innetemperatur, men kan ikke overleve under 40 grader Fahrenheit eller over 100 grader Fahrenheit. Når sporene lander på et fuktig område, begynner de å vokse og spre seg, fôring på hva stoffet de er på. Hvis fuktighetskilden er uoppdaget eller ignoreres, vil formen fortsette å spre seg, binging på tre, papir, teppe, isolasjon, eller hvilket som helst annet organisk materiale det kan brukes for næring. Til slutt mold ødelegger noe på som det vokser.

Så mange som halvparten av alle strukturer har fuktighetsforhold i stand til å støtte, rogn og spre mugg eller bakterier, ifølge Environmental Protection Agency (EPA).

det spiller ingen rolle hva slags mugg vokser i ditt struktur- bli kvitt det! Umiddelbart reparere fuktkilden som tillot det å invadere i første omgang.

dreven fuktighet raser mugg

Mold forebygging i et eksisterende bygg er oppnådd ved å rense og tørke alle overflater med såpe og vann overalt mulig. For mye fuktighet og fuktighet raser mold-og diverse andre microorganisms- så kontrollere fuktighet!

Med jevne mellomrom sjekke avløp, spesielt rundt vasker og badekar. Løse eventuelle problemer umiddelbart. Bruk avtrekksvifter når matlaging eller oppvasken. Bruk klimaanlegg og avfuktere (spesielt i kjellere) og endre filtrene ofte. Unngå kondens ved å legge isolasjon eller storm vinduer. Hvis bygningen er bygget over en crawlspace, sette plast ark på bakken under huset for å hindre at fuktighet stiger opp fra bakken og sørge for at crawlspace er godt ventilert. Ikke la vannet stå i air condition eller kjøleskap dryppe panner.

Når formen har invadert, er den beste middel er å rydde opp i mold og redusere fuktigheten. Noen forsikringer enn mugg skader, så det er fornuftig å beskytte din eiendom-og mulige din helse ved å ta forholdsregler for å hindre eller eliminere mold. Komme til roten problemet og eliminere problemet som tillot formen i utgangspunktet vann.

Etter flom, tornado, orkan, eller andre lignende naturkatastrofer, noe som har vært våt i mer enn 48 timer, og kan ikke være grundig rengjort- tre, tepper, gips, himlingsplater, isolasjon, papir og annet absorberende materialer-må kastes. Ikke ta sjanser med mugg og bakterier. EPAs beste råd er: Når du er i tvil, kaste den ut

alvorlige helseproblemer og mold

De fleste synes å tolerere moderate nivåer av muggsopp uten store problemer, men alle former kan potensielt føre! helseskader problemer-spesielt for de mest sårbare og følsomme på grunn av allergi, astma eller andre eksisterende lunge eller immunsystemsykdommer. Disse menneskene kan bli veldig syk av å bli utsatt for selv små nivåer av muggsopp. (Barn under ett år gammel kan også oppleve bivirkninger.)

De som lettest påvirkes av mugg kan lide med en tett nese, irriterte øyne, irritasjon i halsen, tung pust, hoste, feber, tung pust, tetthet i brystet, betennelse i slimhinnene i nese, forverring eller økt hyppighet av astma angrep, eller utslett.

det er 36 millioner amerikanere lider av allergi problemer. I dag 24,6 millioner i USA har astma, sto for 8,2% av befolkningen. The Foundation of America Astma- og Allergi sier 44.000 mennesker har et astmaanfall hver dag. Mold er en kjent årsak til astmaanfall.

Building for å redusere risikoen for mugg

En av de mest nyttige metoder for å fjerne mugg problemer er å minimere sjansen for mugg før du bygger. For eksempel begynne å tenke på utforming materialet.

Siden tre er organisk, faktisk oppfordrer det mugg, fungerer som fôr for furry trussel. Støping tre fører til råte, svekke den strukturelle integriteten til innramming. Stål er menneskeskapte og uorganisk. Det kan ikke mate mugg, eller andre mikroorganismer.

De fleste boliger og strukturer bygget de siste tiårene er mer energibevisste og lufttett. Men det betyr mindre luftgjennomgang. Fuktighet bygger opp, og uten tilstrekkelig ventilasjon, er fortsatt at fuktighet i bygningen, og skaper en fuktighetsnivå moden for planting muggsporer.

Mold kan ikke mate på stål som den gjør trelast. Steel holder ikke fuktighet, så formen ikke kan vokse. Steel framing endres ikke, krype, renning eller sag, som tømmer-bygget konstruksjon fordi stål er uorganisk og upåvirket av fuktighet. (Malt belegg på "rød-jern" stål forhindre rust.) Steel bygnings tilkoblinger er bolter og skruer som ikke vil fungere ut som negler. Steel-framing skaper dypere vegger for tykkere, mer energieffektive isolasjon.

Det er flere fordeler med å bygge med en metall bygningen kit. Stål er ikke bare mugg-resistente, men også termitt-motstandsdyktig, og brannsikre. Stål er sterkt, designet for å stå opp bedre til trusler om vold vær og jordskjelv. Stål er en "grønn" byggemateriale, fordi stål er det mest resirkulert materiale i verden.

Forsinket vedlikehold på å korrigere en bygning lekkasje kan være svært kostbart. Reparere skader fra mold kan dyrt å selve strukturen og for helsen til de som bor eller arbeider i strukturen. Beskytt din eiendom ved å bygge med prefabrikkerte stålkonstruerte bygninger.