Hjem >> allergi >> Det du kanskje ikke har visst om mat allergy

Det du kanskje ikke har visst om mat allergy

Kroppen er ikledd evnen til å bekjempe infeksjoner og det er det legene kaller immunsystem. Men det er tilfeller der dette systemet forvirrer visse proteiner for å være skadelige bakterier. Når det skjer kan vi si at du har en allergisk reaksjon på hva slags mat du kan ha spist. Det er mange forhold som ligner matallergi og for deg å være sikker på at det du lider av en allergi en skikkelig sjekk opp bør gjøres. Det er mange faktorer som forårsaker visse folk til å være mer utsatt for allergi mer enn andre. Jeg har listet opp bare noen til å hjelpe deg med å finne ut hva som kan være årsaken til allergi.
Familie posten

Folk med foreldre eller slektninger som har hatt allergi er mer utsatt for mat allergi enn de uten. Det faktum at du har allergiske reaksjoner på enkelte matvarer kan være grunnen til at barnet ditt har det. Omfattende forskning som har blitt gjort av anerkjente leger har avdekket at faktisk allergi kan være arvelig.
Å være utsatt for ulike allergier

Det sies at folk med andre typer allergier er mer utsatt til matallergier. For eksempel hvis du reagerer på visse medisiner eller har høysnue er sjansen stor for at du vil ha en reaksjon på visse matvarer. Personer med magesår er sårbare for matallergi fordi de fleste av sine medikamenter senker mengden av syre i kroppen. Det er denne syren som hjelper på fordøyelsen av mat og dens fravær betyr at maten ikke blir helt fordøyd. Hvis maten ikke er skikkelig brutt ned immunforsvaret kan forvirre proteiner i det med skadelige bakterier som fører til reaksjon.
Før du går videre og kjøpe narkotika over disk vil det være en god idé å få legen din mening. Det er også viktig å vite hva du skal gjøre hvis du er diagnostisert med en allergi. Følgende er noen av de tingene som du kan gjøre for å hindre allergisk reaksjon både på voksne og barn.
Unngå allergiske matvarer før fødselen

Studier har vist at barn av mødre med allergiske tilstander er mer disponert for det. Av den grunn, hvis du er klar over at du har følsomhet for visse matvarer, unngå dem under svangerskapet. Det vil minske sjansene for babyen å fange den.
Amming

Morsmelk øker immunitet av kroppen og ammer barnet ditt lenge nok vil minske sjansene for å bli allergiske tilstander. Også for å redusere sjansene for babyen å få reaksjoner er det tilrådelig for mor å ikke spise mat som er kjent for å være svært allergisk mens du ammer.
Give rekke matvarer til barn

det er viktig å gi ulike typer mat til barna for å unngå matallergi. Jo mer man gi en spesiell type mat til et barn i en lang periode, jo mer man gjør dem til å være predisponert til å reagere på den. Av den grunn har en timeplan for ulike matvarer for å gi barnet ditt, og de ser frem til neste måltid.
Avoidance


Unngå bestemte matvarer som forårsaker allergi vil gå langt i å sikre at du er trygg fra allergi.
gå til legen din

Mange saker som antas å være allergi ende opp som matintoleranse. Av den grunn, ta tid og se legen din før du gjør noen selvdiagnose-du kan