Hva som forårsaker gjær infections

Det er kvinner som får en og annen gjær infeksjon når du er på antibiotika for en lengre periode, eller gå på eller av prevensjon, så er det kvinner som får en gjær infeksjon hver gang de sitte ned. Enten du arbeider med din første gjær infeksjon eller fem hundre, vil du mer enn sannsynlig finne at en eller flere av disse tingene bidrar til problemet. Mens legen som fortalte deg til å feste med bare bomull undies var rett, de sannsynligvis ikke klarte å fortelle deg at det er mange andre ting som bidrar til en gjær infeksjon like mye som iført en silke thong hver dag i uken. Her er noen som jeg ønsket å dele.

Antibiotika

Å være på en runde med antibiotika er en av de viktigste årsakene til en gjær infeksjon. Mange av dere vil si ", men min lege har foreskrevet meg antibiotika for å få kvitt
av denne infeksjonen! Hva mener du antibiotika kan årsaken
det?"

Husk fint betalingen din vakre lege som fortalte deg å holde deg til bomull undies og ga deg en runde med antibiotika for å ta nettopp mottatt fra deg når han har sett deg? Vel selvfølgelig de fleste leger ikke kommer til å frivillig opp informasjon som kan holde deg fra å aldri bidra til hans lys regningen igjen. Trist, men sant.

Ikke ta antibiotika med mindre det er nødvendig og for en annen tilstand i tillegg til en gjær infeksjon. Vær også oppmerksom på at antibiotika avbryte vaginal flora, slik at de er utsatt for å avbryte fordøyelses flora også. Dette betyr de siste buk /fordøyelsesbesvær du kan ha blitt lider kan godt være på grunn av de gode bakteriene blir utryddet fra fordøyelsessystemet etter å ha tatt antibiotika og er nå dekket av dårlige bakterier. Husk disse tingene før du tar antiobiotics når de ikke er nødvendige. Selvfølgelig bør du alltid ta dem hvis de er nødvendige

* Merk:. Andre medisiner kan også være en årsak til gjær infeksjoner. Skal du på prevensjon kan føre til en så vel som å gå off prevensjon. Dette er fordi de drastiske endringer i hormoner. Det er best å gjøre litt research om eventuelle medisiner du tar for å utelukke at det å være årsaken til din gjær infeksjon *

Undertøy valg, spesielt G-strenger

Undertøy kan sikkert være en føre til gjær infeksjoner. Som legen sa, er bomull beste. Men det betyr ikke at du bør kaste alle ikke-bomull undies. I de fleste tilfeller, undertøy mer sannsynlig å gi deg en gjær infeksjon er G-strengen. Tenk på når du bøyer deg over mens iført det ganske streng? Du står opp igjen og strengen som nettopp ble gni rektum er ikke tilbake i sin opprinnelige destinasjon - liggende mot skjeden din. G-strenger introdusere bakterier fra baken inn frontside. Ikke hyggelig. Hvis du må være truse linje mindre, velger en thong, ikke en G-streng. En thong har et bredere stripe av materiale, og vil ikke være like sannsynlig å ta på endetarmen og ri tilbake opp mot skjeden.

såpe du bruker

Alt du narkotika-butikken såpe elskere , se opp. Såper - eller et produkt som du legger på eller i nærheten av skjeden - som inneholder glyserin er årsaken til en gjær infeksjon. Normalt bare kvinner utsatt for gjær infeksjoner har denne å bekymre deg med. De av oss som ikke lider av dem ofte og ikke har sensitiv hud der nede, har mindre å bekymre seg når det gjelder gjær infeksjonen forårsaker såper. Jeg personlig kan bruke de fleste alle såper der nede uten at alene forårsaker gjær infeksjoner. Men du bør likevel utdanne deg selv på alle de svært skadelige ingredienser som kommer i kommersielle såper og selv såper /produkter spesielt utviklet for vagina! Noen av dem inneholder ingredienser knyttet til kreft, reproduktive organ skade, etc. Bytt til en helt naturlig eller glyserin-fri såpe for å utelukke denne saken ut.

Skylling

Så du trodde skylling rengjøres skjeden? Det er faktisk en av de verste tingene du kan gjøre for din dame organ. Skjeden er en selv cleanser og trenger ingen ekstra hjelp, være trygg. Vann og en god såpe er fin og ofte nødvendig i mange av våre meninger, men skylling er dårlig for vagina helse. Hvis du Dusj, jeg sterkt anbefale deg å stoppe. Finne en annen måte å føle seg bedre, men ikke douche. Det helt forstyrrer vaginal flora og reduserer alle bakterier, inkludert god. Vel, det er fortsatt bakterier, så hva gjør du bryr deg? Vel, kan du tenke to ganger om det fordi selv om "gode" bakterier er fortsatt bakterier, når du bli kvitt det gode bakterier, du skaper et herlig sted for alle de dårlige bakteriene. Så den gode bakterier er langt ute nummerert og kan ikke lagre skjeden mot de skadelige (dårlige) bakterier som kommer i kontakt med den. Du er ekstremt utsatt for gjær infeksjoner på denne måten.

duftende såper, skritt friskere, pads og tamponger


Noe med duft lagt til det er mer enn sannsynlig skadelig og irriterende din ned trapper. Bruk aldri parfymerte produkter som tamponger eller vaginal refreshe spray. De er dårlig for vagina på flere måter enn bare forårsaker du gjær infeksjoner. Bare ikke bruk dem. De bare skade vagina. Dette betyr at du bør være forsiktig med hva slags vaskemidler du bruker på din undertøy også. Noen av oss kan bruke noen vaskemiddel uten problemer, og det er de som ikke kan. Hvis du har utelukket alle andre årsaker, og du blir ikke fritatt for gjær infeksjoner, bytte vaskemiddel (selv om du bare bytter vaskemidler du bruker på din undies) til noe uparfymert. En type uparfymert vaskemiddel for babyer er ofte nok til å hjelpe, men igjen, må du være forsiktig med alle ingrediensene. De fleste vaskemidler inneholder også ingredienser som er skadelige for helsen. Men vi kan ikke bytte til alle naturlige alt, selv om jeg personlig har vurdert å bytte til en naturlig vaskemiddel også. Hvis du velger å feste med butikk-kjøpte, sørg for at du får en med de minst skadelige kjemikalier og uparfymert.

Hvis du er i favør av å bruke et helt trygt versjon av vaskemiddel eller ønsker å gjøre din egen, som jeg hører er mye billigere og sunnere, kan du lære hvordan du gjør dette enkelt ved å forske på hvordan du bruker Castilla vaskemiddel eller hvordan du kan lage din egen. Det er veldig enkelt og billig. Hvis jeg velger å gå den veien, vil jeg skrive en artikkel om noen skjer for å være interessert.

Smøremidler, kondomer og andre "intime" produkter


Så du og din lovie besluttet å "krydre det opp" for ditt jubileum, og du tok sjokoladesaus og pisket krem ​​før du drar til soverommet? Bad, dårlig idé. Sukker er en enorm måte å mate gjær! Det vil gjøre det raskere enn om noe. Dette betyr at du bør avstå fra å bruke edibles under soverommet tid, men det betyr også at du bør sjekke ingrediensene på at vannmelon flavored smøremiddel du elsker så mye. Flavored smøremidler er nesten alltid lastet med sukker og /eller glyserin - begge er viktige ingredienser for gjær infeksjoner. Det er mange naturlige smøremidler tilgjengelige som fungerer fantastisk. Det er også flavored smøremidler /massasjeoljer tilgjengelig som ikke inneholder sukker eller glycerin, men i stedet bruke noe sånt som Splenda å blidgjøre for smak. Jeg personlig har brukt og nøt et bestemt merke av produkter som er velsmakende og sexy. Hvis du er interessert i navnet på merkevaren, gi meg beskjed! Ellers ønsker jeg ikke å være spammy ved å slippe navnet her.

Ja, noen kondomer inneholde ingredienser som kan gi deg en gjær infeksjon. Den mest vanlig ingrediens i kondom som kan bidra til gjær infeksjoner er nonoxynol-9. Det er brukt som et sæddrepende middel i produkter som kondomer og sæddrepende midler som er satt inn i skjeden. Vær svært forsiktig med disse, men for all del, kan du beskytte deg fra å bli gravid, bare ta kloke avgjørelser

Ergo:. Ingen mat på soverommet. Bare ikke-glyserin & amp; ikke-sukker smøremidler eller "sanselige produkter." Eliminere disse kan meget vel løse problemet.

Sex partner


Hvis du har utelukket alle disse tingene ut og fortsatt har tilbakevendende gjær infeksjoner, kanskje det er ikke noe du gjør foruten å ha samleie med en bestemt person som har gjær infeksjon. Ja, partnere kan passere gjær og tilbake! Jeg personlig har kjent mange menn (kun en som jeg faktisk har kjent, men det er meget mulig) for å avtale en gjær infeksjon. Jeg har hatt noen meg selv og min partner har aldri leid det, men utelukker ikke denne muligheten ut. Kanskje du hadde en gjær infeksjon, ga den til en partner og ryddet opp din, men fortsatte å ha samleie med ham. Han kunne bli re-infisere deg. I noen tilfeller, menn har mindre symptomer på en gjær infeksjon enn kvinner, ikke alltid skjønt. Bare vær sikker på at partneren din og deg selv blir behandlet for det (helst naturlig /hjemme bøte siden det er langt billigere, mer effektivt og tryggere! Jeg har allerede skrevet en artikkel om naturlige, hjem rettsmidler for en gjær infeksjon og den er publisert andre steder, men lett å finne.

Det er best å avstå fra samleie hvis du har en gjær infeksjon eller hvis partneren gjør.

Dette er bare de aller viktigste årsakene til en gjær infeksjon, men noen av disse er ikke allment kjent, så for å spre bevissthet og ikke infeksjon, ønsket jeg å dele. Forhåpentligvis artikkelen min har gitt deg noen innsikt eller vil hjelpe deg å unngå gjær infeksjoner i fremtiden.