Hjem >> allergi >> Naturlige måter å behandle allergier ved Home

Naturlige måter å behandle allergier ved Home

Antall mennesker som lider av allergi er på vei oppover, og mange vil heller ikke stole på medisiner for lindring. Heldigvis er det naturlige måter å behandle din allergi hjemme ved å minimere eksponering for allergener. Å gjøre noen enkle endringer i livsstil og få noen allergi lettelse husholdning og personlige produkter kan hjelpe deg å bekjempe allergi og puste fritt.

Naturlige måter å behandle allergi er høye krav som antall personer med allergier av alle slag fortsetter å vokse. Ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi, anslagsvis 60 millioner amerikanere lider av allergisk rhinitt, en tilstand kjent bare som allergi. Selv om det er stoffer du kan ta lindre symptomene skyldes allergi, ville mange mennesker heller unngå medisiner og behandle sine allergier naturlig

Følgende er noen måter å forebygge og behandle allergi symptomer.

Livsstil endringer forebygge allergi

Hvis du har alvorlige allergier, vet du at du vil gjøre omtrent alt for å finne lindring av symptomer. Det er noen livsstil valg du kan gjøre for å redusere eksponering for allergener, og dermed redusere antall allergi angrep og symptomer.

For det første, prøv å unngå vegg-til-vegg-tepper i din bolig. Støvmidd, pollen, kjæledyr dander og andre allergener samles i teppet fiber og de er vanskelig å komme seg ut. Parkett, selv med spredte området tepper, er mye lettere å rengjøre. En annen ting å unngå hvis du er allergisk mot kjæledyr dander er hunder og katter. Ikke la dem inn i hjemmet ditt, eller hvis du ikke kan unngå å ha en (si din forlovede har en elskede katt og orker ikke å bli kvitt det) holde dem ut av soverommet ditt til enhver tid.

Regelmessig og grundig rengjøring er også viktig hvis du lider av allergi. Støv ofte, iført en støvmaske dersom aktiviteten bringer på et angrep, og vakuum regelmessig. Unngå kjemiske-laced rengjøringsprodukter når det er mulig fordi deres røyk kan også føre til reaksjoner. Naturlig rensing produkter, inkludert eddik, sitroner og natron er utmerket valg for allergi gratis rengjøring.

Jeg har alltid vært rådvill av det faktum at jeg ikke kan virkelig forutsi når mine allergi angrep skal skje på grunnlag av hva som skjer i det ytre miljø. Jeg vet at jeg er allergisk mot hvite eiketrær, men så lenge jeg tar min allergi skudd som jeg burde, vet jeg ikke engang merke til tema. Jeg har nylig lært at luftkvaliteten inne i våre hjem er faktisk verre enn den luften i det ytre miljøet. Derfor kan mange allergiske reaksjoner, astmaanfall, og andre bronkial og nasal helseproblemer skyldes faktorer inne i våre hjem.