Astma Preventions

Innledning

I noen av feltet vi trenger oppdateringer for å flytte til steg videre. Så hovedsakelig oppdateringene er nødvendig i Science med nyere oppdagelser og oppfinnelser i biologiske og naturvitenskap domene og spesialiserte områder. Ved at vi kan dele kunnskap og det fører også til nye oppfinnelser. Astma er den stort problem hos mennesker som er svært farlig.

Hoved Idea

Hva er astma?

Astma er en vanlig tilstand som resulterer i problemer med å puste. Når indusert av allergener i lungene luftveiene hovne opp og stramme, noe som gjør det vanskelig å puste. Når noen har en astma angrep, musklene rundt disse luftrom bli stramt og slimhinnen i luftveiene sveller og produserer slim, noe som begrenser mengden av luft som kan passere gjennom.

Hvem er i faresonen
< p> Astma går i familier. De fleste mennesker med tilstanden er i stand til å håndtere det med medisiner og leve normale liv. En familie historie av astma og andre rekreasjonsfasiliteter sørger for en høy-risiko barn. Andre kjente risikofaktorer inkluderer:

 • Major luftveisinfeksjon i det første året
 • Foreldre røyking, selv mens gravid

 • Eksem i spedbarnsalder
 • Hoste som kan inneholde slim
 • tungpustethet som kommer i episoder
 • Pustebesvær
 • Tetthet i brystet
 • en blå skjær til lepper og ansikt

  Hvordan behandle det

  det er ikke en godbit for astma, men de fleste astmapasienter er i stand til å kontrollere sine skilter med behandling og passende kontroll. Narkotika vanligvis utfører for å starte luftpassasjen eller unngå dem å redusere og slippe inn i to kategorier:

  Medisiner: Å behandle tegn. Disse utfører raskt for å fjerne blokkeringen luftpassasje. For eksempel Ventolin, Bricanyl og Respolin

  Preventers: For å unngå tegn skape. For eksempel Pulmicort, Intal og Becotide. Hvis du har astma, kan en lege gi deg astma strategi for å unngå en streik og kontrollere en hvis det skjer. Det bør bestå av en strategi for å ta medisiner, en liste over aktiverer veiledning om hvordan du kan vite om en streik blir mer intens og når man skal få hjelp. Denne type of Science Oppdateringer er svært viktig som er svært nyttig for folk.

  høysnue lenke

  Hay-feber (allergisk rhinitt) er forårsaket ved å puste allergener gjennom nesen. Det topper om våren når pollen er høy, men andre ting, blant annet midd, kan forverre det også. Rundt 60% av høy-allergikere har en familiehistorie med allergi og ofte har andre allergier, inkludert astma. Sjekk med legen din at det er høy-feber og ikke noe annet.

  Amming kan bidrar

  Mange forskere en rekke helsemessige fordeler av unike sykepleie for 6 flere uker. Amming opp til 4 flere uker har en beskyttende virkning på tidlig vekst av hypersensitive sykdom, slik som bronkial astma, opp til 2 tiår. Amming for mindre enn 4 flere uker er forbundet med økt risiko for bronkial astma ved 6 tiår. Amming øker forsvarsmekanismer, bedrifter forsvar mot sykdom og oppfordrer fordøyelses modning.

  Konklusjon

  Hvis du har astma, kan en lege tilby deg med astma strategi for å unngå en streik og ledelse en hvis det skjer. Det bør bestå av en strategi for å få medisiner, aktiverer en oversikt over veiledning om hvordan du kan vite om en streik blir mer intens og når man skal få hjelp.

 • Next: