Naturlig rettsmidler for astma symptomer Explained

Naturlig rettsmidler for astma symptomer forklart

Astma er en tilstand der lungene ikke får nok oksygen til å fortsette med sin vanlige funksjon. Den respiratoriske spor blir hoven og på grunn av dette, det er ingen skikkelig oksygentilførsel. Det er ulike årsaker som kan føre til astma eller utløse det samme. Svekket immunsystem, atmosfærisk forurensning, støvmidd, familiehistorie med astma alle bidra til astmaanfall. Det er medisiner mot astma, hver astmatisk pasient bærer en inhalator med ham eller henne, men sammen med disse medikamentene naturlig rettsmidler for astma symptomer må også følges.

Naturlig rettsmidler for astma

Kanel og honning

funnet i nesten hver husstand bidrar kanel mer enn bare å legge smak til en bestemt matrett. Honey også har flere kvaliteter enn bare å være en ideell dressing for salater eller pannekaker. Begge disse kombinert sammen vil slå ut være et kraftig våpen mot astma. Mix ½ skje med kanel og en skje av honning sammen, spiser hver dag før du sovner.
Melk og hvitløk
Kombinasjonen av melk og hvitløk kan høres patetisk, men det er en av de beste naturlige rettsmidler for astma symptomer. Kok noen fedd hvitløk i et glass melk i ca ti minutter. La melken avkjøles til romtemperatur og deretter drikke det like før han la til sengs i natt. Dette er et utmerket middel for astma på et tidlig stadium.
figurene
Fiken er også en utmerket måte å takle med astma. Ta noen tørre fiken stykker og suge dem i vann over natten. Om morgenen drikke vannet, og har ikke noe i minst en time. Prøv dette for to til tre måneder, og du vil føle forskjellen. Din astma angrep vil redusere drastisk og selv kortpustethet vil redusere.
Sammen med følgende naturlige løsninger for astmasymptomer må man også ta visse forholdsregler for å unngå mulig astmaanfall. Her er noen tips og forholdsregler for det samme.

Tips og forsiktighets astma

Trening og yoga
Yoga og øvelsen kan betraktes som naturlig rette astma. Bygge en sunn vane å gjøre yoga asana vil hjelpe en kamp med astma. Yoga gjør immunsystemet sterkt. Noen yoga asana styrker også lunger og luft spor og grunn som luft sporet ikke sveller selv når hvis man er utsatt for faktorer som utløser astma.
Omega 3
Øk inntaket av omega 3 som det er en utmerket måte å redusere lungebetennelse. Regelmessig inntak av omega 3 vil hindre astma angrep så mye som 70%. Fisk er en svært god kilde til omega 3; grønnsaker må ha linfrø, som det er rikt på fiber og omega 3.
Unngå forurensning
Unngå innendørs og utendørs forurensning faktorer, og holde seg borte fra folk som røyker for å redusere sjansene av astmaanfall. Disse faktorene vil utløse astma umiddelbart.
Dette var noen forholdsregler og naturlig rettsmidler for astma symptomer. Følg dem og holde astma ved en bukt.