Hjem >> allergi >> Pillar Process - en effektiv behandling for Snoring

Pillar Process - en effektiv behandling for Snoring

I dag, søyle prosedyren brukes mye for behandling av snorking og mild til moderat søvnapné symptomer. De fleste av oss lider av en eller annen søvnrelaterte problemer og kan være utsatt for å bli latterliggjort av andre rundt oss. Det finnes en rekke uheldige konsekvenser som kan følge av snorking. Det vil ikke bare påvirke kvaliteten og kvantiteten på søvnen din, men også føre til mange helseproblemer som høyt blodtrykk, hjertesykdom, hjerneslag og alvorlig hodepine.
Pillar prosessen løser den viktigste kilden til snorking som er den bløte ganen. Den er utført av en spesialist lege under lokalbedøvelse for å forhindre nød til pasienten. Legen implantater tre polyester pilarene i den bløte ganen. Disse implantatene vil stivne og støtte ganen. Pasienter som har gjennomgått denne FDA godkjent fremgangsmåte har hatt en betydelig reduksjon i snorking intensitet.
Byen Houston er kjent for sine spesialkonstruerte medisinske sentre for herding allergiske symptomer. Allergi er en hypersensitive reaksjoner i immunsystemet mot visse uskadelige stoffer, enten i miljøet eller i daglig inntak. Disse stoffene er kjent som allergener. Den viden kjente allergener er pollen, støvmidd, dyrehår, muggsopp og visse matvarer. De ulike symptomer på allergi inkluderer betennelse, rennende nese, kløende hals, nysing, rennende øyne, hodepine, astma og bihuleproblemer. For å unngå disse uheldige allergiske tilstander, må du betale et besøk til en allergolog lege i Houston som kan hjelpe deg til å være mer i kontroll over problemet.
Allergi behandlinger kan variere avhengig av årsak og symptomer på allergi. Din allergolog kan utføre flere tester på deg å vite den eksakte årsaken til allergi og skape en hensiktsmessig behandlingsplan for å gi deg en langsiktig løsning på problemet. Allergien lege i Houston er kjent med ulike behandlingsmetoder som inkluderer antihistaminer, anti-inflammatoriske medisiner og steroider. Ved å gjennomføre noen undersøkelser på Internett, vil du være i stand til å finne ut mer om dine allergisymptomer. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å vite om du kan finne noe som du kan ta for å bedre selv.

I dag er søyle prosedyre brukes mye for behandling av snorking og mild til moderat søvnapné symptomer. De fleste av oss lider av en eller annen søvnrelaterte problemer og kan være utsatt for å bli latterliggjort av andre rundt oss. Det finnes en rekke uheldige konsekvenser som kan følge av snorking. Det vil ikke bare påvirke kvaliteten og kvantiteten på søvnen din, men også føre til mange helseproblemer som høyt blodtrykk, hjertesykdom, hjerneslag og alvorlig hodepine.