Hjem >> allergi >> Hudutslett: Hvorfor du trenger å besøke en Redmond Walk i Clinic

Hudutslett: Hvorfor du trenger å besøke en Redmond Walk i Clinic

En hud utslett eller utslett, er en betegnelse på en gruppe av flekker av en betent område, som endrer farge og tekstur på huden. De som opplever dette kan lide av kløe, prikking, svie, smerter og hevelse. Det er ikke svært smittsomt og kan ikke smitte andre gjennom kontakt, men. Det kan forekomme i hele kroppen eller bare bestemte områder. Den varer vanligvis i noen timer til en dag, avhengig av tilstanden sin.

Hva er de typer utslett?

Hudutslett avvike fra aldersgruppe, klær valg, eller allergi. For eksempel kan de fleste barn og spedbarn lider av bleie utslett, vugge cap, ringormer, eller vannkopper. Voksne, derimot, kan oppleve akne, fotsopp, psoriasis og rosacea.

Hva er årsakene til utslett?

De eksakte årsakene til utslett er ukjent, men noen eksperter knytte det til stress, hormonelle endringer, genetiske disposisjoner, og autoimmune problemer. Her er noen årsaker:

 1. Infeksjoner - Bakterier, virus og sopp
 2. parasittære - Parasitter, slik som lus og midd
 3. Irritanter - Slite fra klær.. eller bleier, kosmetikk, varme eller soleksponering, eller et fuktig miljø
 4. Allergiske reaksjoner -.. Planter (som gift eføy), kjemiske forurensninger, insektbitt, kjemikalier i husholdningenes rengjøringsmidler og medisiner
  < li> Systematisk sykdom -. primær sykdom symptomer som revmatisk feber og lupus

  Hvordan kan du løse utslett

  i det blotte øye, de fleste hudutslett ser det samme?. Du kan ikke fortelle sin forskjell hvis du ikke vil gå til en hudlege eller en lege fra et Redmond tur i klinikken. Disse hud fagfolk å utføre forskjellige tester for å tilveiebringe en riktig diagnose. Noen av disse utslett er kortvarig, men andre kan være livstruende .. De fleste eksperter anbefaler ikke selvdiagnose, spesielt hvis andre helsemessige symptomer er til stede, slik som feber, kortpustethet, lysfølsomhet, eller stiffed nakke.

  Hvordan kan du behandle og forebygge hud allergi?

  Behandling avhenger av tilstanden til utslett. Den vanligste metoden er imidlertid riktig hudpleie. Dette kan gjøre at huden føles uthvilt, redusere kløe. Det reduserer også risikoen for sekundære hudinfeksjoner eller arr på grunn av overdreven skrape. Besøk en lege for å være sikker på at du får den nødvendige behandlingen. Her er noen tips:

  - Bruk vann og mild såpe for å rense infiserte områder

  - Unngå varmt vann når man bader og bruke lunkent vann, i stedet.. Dypp hånden i vannet for å kjenne temperaturen før dusjing med det

  -. Ikke skrubb eller skrape det infiserte området, da det kan skade huden og blir til sår

  -. Ta kortere bad, som slikker på vann kan tørke huden

  -.. Tørk huden forsiktig ved å klappe en bomull håndkle etter å ha tatt et bad

  - Bruk kremer på huden, men unngå de som kan tette porene

  -. Velg klær materialer nøye. Bomull er det ideelle materialet som sirkulerer luft gjennom hele kroppen.

  Hudutslett irritere huden, forårsaker ubehag for personen som er berørt. Det kan også være en advarsel symptom for alvorlige helsemessige forhold. Vite årsakene og behandling for den riktige løsningen. Besøk nettsteder for medisinsk hjelp.