Hjem >> allergi >> Hjemmelaget rettsmidler for øyne Allergies

Hjemmelaget rettsmidler for øyne Allergies

Hjemmelaget Anskaff kan brukes til å behandle allergiske øyne, for å stoppe kløe. Noen utøvere av holistisk medisin også tout hjemmelaget Anskaff i et forsøk på å avlaste slitne eller anstrengt øynene for å gjøre øynene virker uthvilt i de menneskene som er lei.

Enkel oppskrift på hjemmelaget Anskaff ville være å koke en kopp vann med en teskje salt. Denne væsken kan deretter bli brukt alene som både medøyenvask sammen med en nasal skylling.

En annen hjemmelaget øyevask er en enkel blanding av grønn te og sterilisert vann. Legg to deler av brygget grønn te ekstrakt til en del av vannet. Dette virkelig er tenkt å gjøre øynene føle deg uthvilt og kjøligere om de er kløende eller irritert

  • kalde omslag:. Cool komprimerer å ha en vaskeklut, teposer eller kanskje kjølt agurker kan hjelpe med øyelokk hevelse og rødhet relatert til øyeallergier. Kulden vil constrict arteriene i øyelokk som vil redusere organer reaksjon på allergi. Det er at denne økningen i blodårene permeabilitet som utløser hevelse og rødhet knyttet til allergi
  • drops Prescription øye. En fordel reseptbelagte legemidler må OTC dråper er at de ikke bare eliminere den innledende allergisk reaksjon, men hjelp til å bygge opp en motstand mot allergi. Disse medikamentene er vanligvis en eller to ganger daglig. De vanligst foreskrevet allergi medisiner er pataday, Elestat og Bepreve. Det er viktig å søke råd hos optikeren i tillegg til din primære omsorg lege eller allergolog når utnytte allergi øyedråper.
  • Snarere enn å åpne vinduene, gjøre bruk av klimaanlegget å unngå pollen engasjerende i ditt hjem og forårsaker irritasjon. Dette vil også bli gjort når du er i en bil.
  • Etter komme hjem, du bør ha en dusj og vaske klærne til vask av alle allergener som klær, hår og hud har oppsamlet. Mange spore pollen sammen med andre allergener i hele huset fordi de ikke gjør det.
  • Ta en titt på et nettsted som overvåker pollen teller, slik at du kan planlegge ut dagen din bedre. Skulle du ikke trenger å være utendørs på en dag som har en høy pollen teller, så må du sannsynligvis forbli innendørs.
  • Unngå folk som røyker eller bruker en stor mengde parfyme fordi dette også kunne bryte ut dine allergisymptomer.
  • Hvis du planlegger å besøke svømme i noen kropp av vann, må du bruke briller som ordentlig passer ansiktet ditt. Dette vil holde ut irritanter som kjemikalier, salt og bakterier. Det er også lurt å bruke beskyttelsesbriller når du spiller utendørs idretter.
  • Vask begge hendene etter berøring planter og kjemikalier for å hindre gni dem inn i øynene dine ved ulykker. Mange hagen om våren hvor de stadig berører planter og kjemiske midler eller rengjøringsmidler.