Hjem >> allergi >> Allergi tips som kan få deg noen Relief

Allergi tips som kan få deg noen Relief

For et stort antall allergikere, veien til lindring er en humpete ett, fylt med drops ideer som kanskje aldri fungerer, eller kanskje bare fungere for en kort periode. Det er derfor allergi er så frustrerende, de påvirker ditt daglige liv og finne lindring er tøff. Det er på tide å bli kvitt de allergi symptomer en gang for alle, og her er noen påvist tips som kan hjelpe.
Hvis du lider av allergi, er det best at du ikke har tepper i hjemmet ditt . Og hvis du insisterer på å ha tepper, får allergi pleie seg. Tepper holde støv og andre partikler som vil sende din allergi ut av kontroll, selv om du rengjøre dem ofte.
Siden trening øker mengden luft lungene ta i, hvis du har plagsomme allergier, holde treningsøktene innendørs. Alle de pollen og andre partikler som utløser allergiske reaksjoner vil komme inn i systemet mye raskere og i et større beløp når du gjør noe anstrengende aktivitet utendørs.
Vær forsiktig med hvilke produkter du bruker til å behandle for å behandle allergier. For eksempel, hvis du bruker en slimhinneavsvellende og du har høyt blodtrykk, kan du lider av et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Snakk med legen din før du tar noen allergi medisiner for å sørge for at de er trygge for deg.
Mengden av dander og dyrehår produsert av innendørs hunder og katter er enorm og ender opp i teppe, på møbler og gjennom luften. I de fleste tilfeller, er det bare støvsuging eller støvtørking er ikke tilstrekkelig til å fjerne nok kjæledyr allergener å lage et hjem som passer for dem som er allergisk mot disse dyrene. Selv med allergivaksinering, er denne type allergi beste innkvartert ved å holde kjæledyret utendørs for det meste av tiden.
Hvis du har allergi og står overfor verftet arbeid, beskytte deg selv med en maske! Enhver rimelig malers maske vil bidra til å holde pollen fra gress og blomster fra plager deg. Bruk en når du har å sparke opp løv, klippe plenen eller trimme hekker, og du bør redusere symptomene du opplever.


Pass på å vaske håret ditt umiddelbart når du kommer inn, hvis du lider av allergi, og det var pollen utenfor. Du ønsker ikke å tillate pollen å bo i håret for lenge, da dette kan utløse allergisymptomer. Det beste er å vaske håret to ganger.
Hvis du lider av sesongmessige allergier, ville et godt sted å begynne å prøve over-the-counter medisiner. Pass på å velge den medisinen som er for din bestemt type allergi. Hvis du er usikker, er det medisiner som behandler alle forskjellige typer allergier. Pass alltid på å følge instruksjonene på pakken.
Sore Throat
Du kan få en sår hals på grunn av allergi så sørg for å bøte på dette med gargling salt vann. Du kan legge litt varmt vann med litt salt til en skje og deretter gurgle det for å berolige din hals. Du vil oppleve en beroligende følelse.
Hvis du opplever post-nasal drypp som følge av allergi, kan du føle deg som om det er en stor mengde slim i baksiden av halsen. Dette ubehagelig følelse er faktisk et resultat av en hoven eller irritert drøvelen, og du kan ende opp med en sår hals hvis du stadig prøver å løsne fraværende slim. Drikk et glass isvann for å redusere det hevelse og gir rask lindring.
Hvis du er en person som har vært på reise den lange veien mot allergi lettelse, er at lettelse endelig tilgjengelig for deg. Denne artikkelen har introdusert deg til noen påvist allergi lettelse metoder som alle kan bruke effektivt, og starter med en gang. Ta deg tid til å gjennomgå tipsene og finne ut hva som fungerer best for deg. Relief er rett rundt hjørnet!