Hjem >> allergi >> Atopica for Dogs

Atopica for Dogs

Dosering & amp; Administrasjon.
Dose er basert på vekt og Advantage II for Cats kommer i 3 forskjellige vektklasser :.
Benefit II for Kattunger og Cats-- brukt for kattedyr som går til minst 8 uker gammel og vurdere noen større enn 5 pounds.
Benefit II for Small Pet cats-- Gjort bruk av for katter som er mellom 5-9 lbs.
Benefit II for Huge Pet cats-- Utnyttet for huskatter at mer enn 9 pounds .
Alle doser er gitt lokalt på huden og være tilgjengelig i disponibel rør for hver kunde beløp. Pakker kan bestå av 4 eller seks rør. The Kitten produkt bare kan finnes i bunter av fire rør.

bruksanvisningen.
Tubes er i individuelle såre hulrom i folie. Åpne en kunde karies nøye med saks. Ikke klipp boob tube med saksen. Skrelle folien langt fra røret.
Hold rør loddrett og eliminere cap. Snu hetten over og bruke den til TV. Twist cap å bryte forseglingen og etterpå bli kvitt cap.

Del håret på baksiden av kjæledyret ditt Atopica for hunder i bunnen av hodeskallen. Det må skilles helt ned, slik at huden blir utsatt for. Plasser tanken på boob tube mot dyrets hud og trykk alle materialer ut på huden.

Fordi dette elementet er farlig, du ønsker å redusere trusselen om kjæledyret slikker det som et resultat av emisjonen på baksiden av halsen. Hold behandlede dyr forskjellige fra ulike andre kjæledyr for en varighet på 30 minutter i samsvar med søknaden for å unngå diverse andre kjæledyr hunder slikker det behandlede plassering og forbruker plantevernmiddel.
Kast rør i søpla eller gjenbruk der det er hensiktsmessig. Vask hendene grundig med såpe og vann for å kvitte seg med noen form for indikasjoner på elementet fra dem.
Et nytt beløp må brukes i fire uker. I situasjoner med alvorlige problemer, kan det være nødvendig under veiledning av dyrlegen for å søke på nytt dosen tidligere enn 4 uker. Det bør ikke bli brukt igjen noen form for raskere sammenlignet med fjorten dager for kattunge og 7 dager for små og store kattedyr.
Butikk ekstra doser i en stor, tørr flekk som ikke kan nås av barn eller kjæledyr hunder.
..

aktive Elements
De aktive ingredienser og deres vektprosent er som er i samsvar med :.
Imidacloprin 9,1%
Pyriproxyfen 0,46%

Forholdsregler & amp.; Advarsler.
Aldri utnytte dette elementet på kattunger mye mindre enn 8 ukers alder.
Kontakt din veterinær før du bruker på forventer eller ammende dronninger, senior eller syke dyr.
Aldri gjennomføre dette produktet muntlig til noen form for dyr. Det er strengt underforstått for aktuell bruk på katter.
Konsekvent vaske hendene grundig med rensing såpe og vann etter håndtering av elementet. Unngå kontakt med huden der det er mulig.
Negative reaksjoner er stadig mulig ved behandling av en katt med en kjemisk. Kontakt din veterinær umiddelbart hvis katten din ser ut til å ha en respons på behandlingen. Har veterinæren din samtale 1-800-422-9874.
Ta vare på tomme rør i søpla eller resirkulering. Hindre enhver form for forurensning av mat eller vann produkter når du kaster. holde også klar for å sette tomme rør innen rekkevidde for barn eller kjæledyr hunder å bli klar utilsiktet inntak.

Førstehjelp.
Ved svelging :.
Ring giftige stoffet kontroll eller en lege for terapi hjelp. Har personen slurk vann hvis stand. Ikke forsøk å skaffe vann til et underbevisst person. Ikke forårsake kaste opp hvis ikke anbefales å gjøre det av giftige stoffet kontroll eller en medisinsk faglig.
Hvis det kommer i øynene :.
Skyll delikat med varmt vann i 15-20 minutter. Samtale objektiver, hvis de finnes, kan være eliminert etter de første 5 minutter av skylling. Når de har blitt blitt kvitt, fortsett å skylle øynene. Ring giftige stoffet kontroll eller en medisinsk faglig for prosedyreforslag.
Hvis den er på huden :.
Rengjør alle slags steder prosedyren har vært i kontakt med grundig å gjøre bruk av såpe og vann.

Hot line.
For kundeopplysninger, vennligst ring ringe 1-800-255-6826. I forekomst av kliniske nødssituasjoner, kan du ringe 1-800-422-9874.

Brand vs Generic sammenligning.
Det er få universelle variant av Benefit II for katter. Dens viktigste rival er Frontline sett av produkter som gjør bruk av fipronil som aktivt element. Frontline har mange vanlige varianter av det som finnes på markedet. Veterinærer har tendens til å anbefale Benefit II eller Frontline stedet for generika. Både Benefit II og Frontline har mindre reaksjoner og ytterligere støtte fra sine produsenter i forhold til de generiske valg.