Hjem >> allergi >> Ansiktsmaske - Synonymt med Sikker Medical Miljø

Ansiktsmaske - Synonymt med Sikker Medical Miljø

I flere tiår, leger møtte gåte for å pådra infeksjoner mens du arbeider i umiddelbar nærhet med pasientene. Hvem ville behandle legene hvis de skulle falle byttedyr for infeksjoner og sykdommer? Inhalering uten ansiktsmaske er en åpen invitasjon til luftbårne sykdommer, truende nok til ubalanse i immunsystemet.

I nesten 100 år har ansiktsmaske blitt brukt som en beskyttelse utstyr ved det medisinske brorskap. Maske seg er nå så mye inngrodd innen helse og medisin som en overgang er lite sannsynlig å skje, ifølge John G. Bartlett, MD, og ​​tidligere leder av smittsomme sykdommer ved Johns Hopkins. Effektiviteten av kirurgiske maske er godt dokumentert. Randomiserte stier har vist at munnbind er nyttig for å hindre sårinfeksjoner og overføring av luftbårne sykdommer

Ansiktsmaske:. Hvordan hjelper det

For alle typer luftbåren! infeksjoner, kirurgiske maske fungerer som en perfekt barriere mot inntrengende bakterier. Selv om det kan se ut som et vanlig stykke tøy, hjelper det å utføre livreddende oppgave. Det er et must for leger som har en tendens til å jobbe i krisesituasjoner som omhandler pasientenes blod og andre forurensede kroppsvæsker.

En maske skal ikke gi en klaustrofobisk følelse, slik som å tillate letthet i å puste. Noen ganger har en tendens masken å bli våt på grunn av konstant inhaling, så det er tilrådelig å erstatte den med en ny brikke. En kirurgisk maske er alltid en god innsats, men det kan ikke være en erstatning for gammel tradisjon av å vaske hendene, god etikette i form av hoste og nysing

N95 åndedrettsvern
. - M
odern Kirurgisk Mask!

Med fremme i medisinsk vitenskap, ansiktsmasker er nå tilgjengelig med forskjellige funksjoner, hver designet for å beskytte sin wearer. Moderne operasjonsmaske er i hovedsak laget for å hindre oppføring av store elementer som hår og spytt dråper som den meget avanserte N95 respirator er laget av materiale som er sertifisert til å blokkere uønskede elementer. Random klinisk sti har vist at fit-testet N95 åndedrettsvern fungere som perfekte barrierer i å forebygge luftveisinfeksjoner. N95 åndedrettsvern har gjort det bedre enn ikke-fit testet N95 åndedrettsvern, og det kan virke forsvarlig å oppmuntre tidligere i det medisinske feltet.

Face M
spør Produsent i India

ansiktsmaske produsenter i India er svært spesifikke om kvalitet og møysommelig ta vare for å sikre at hvert eneste produkt er utformet som per ISO 9001-standarden, som er en målestokk for kvalitet aspekt. Strenge kvalitetskontroller er utført av eksperter før varen sendes til utendørs levering.

Ansiktsmaske av ulike størrelser og former er tilgjengelig i det indiske markedet. Engangsansiktsmasker og kirurgiske munnbind er utformet av eksperter ved hjelp av premium kvalitet på råstoff. Annet utvalg av kirurgiske maske og engangsprodukter er sterilisert som per ISI spesifikasjoner for bedre beskyttelse. De finner nytte i ulike sektorer som farmasi, medisinsk og elektronisk industri.

Bla gjennom indiske Gule Sider for å finne listen over ansiktsmaske produsenter i India. Få detaljer om selskapets tjenester og kontaktinformasjon, sjekke ulike produktkategorier og virksomhet gjennom forretnings rubrikkannonser.