Hjem >> allergi >> Advair Diskus for astma Treatment

Advair Diskus for astma Treatment

Advair Diskus er en resept medisin for å hjelpe pasienter med astma. Den viktigste funksjonen i rask action har bidratt til å gjøre dette stoffet plukke stand. Etter administrering det tar bare en halv time til en time på tide å begynne å vise sin effekt til lindring urolig pust og andre symptomer på astma. Legge til det, forblir stoffet effektive i mer enn 12 timer etter engangsbruk. Med det økende antall pasienter over hele verden, har mulighet til å kjøpe billige Advair Diskus online fra hvor som helst åpnet en ny måte av lettelse for de som lider av astma. Bestill Advair Diskus på nettet, er det nyttig for å få kvalitet medisin ved dørstokken på en anstendig pris. Skjønt, bør behandlingen startes etter samråd med lege. Symptomene på pusterelaterte komplikasjoner bør ikke ignoreres som i de fleste tilfeller av astma ikke viser veldig fremtredende symptomer i begynnelsen. På den annen side, tungpustethet eller hoste er de største problemene astma pasienten. Noen av de generelt bemerket symptomer på astma er:

 • Hoste
 • tungpustethet
 • Tetthet i brystet
 • puste relaterte problemer
 • Overdreven tretthet

  Kjøp Advair Diskus på nettet som inneholder flutikasonpropionat og salmeterolxinafoat som aktive legemidler. Kombinasjonen av begge disse kjemiske komponenter arbeider for å gi enkel puste. Flutikasonpropionat tilhører klassen av anti-inflammatoriske kortikosteroider, mens salmeterol kommer fra familien av beta-2-agonist bronkodilator. Beta-2 agonister feste seg til beta-2 reseptorer i muskelcellene rundt luftveiene og hjelp i luftsirkulasjon inne i luftveiene. Dette gjør stramme musklene rundt luftveiene til å slappe av som i sin tur bidrar til å åpne luftveiene, den viktigste årsaken til astmaanfall. Flutikasonpropionat fungerer på samme måte naturlig hormon i kroppen skilles ut av binyrene som arbeider for å vise anti-inflammatoriske handlinger. På denne måten de viktigste symptomene på astma angrep dvs. tetthet i brystet, urolig pust og betennelse i brystet er løst av Advair Diskus medisin

  medisin av astma bør brukes i riktig mengde for å kontrollere symptomene.; dermed pasienter bør vurdere medisinsk konsultasjon for trygg og meningsfull behandling. Advair Diskus forskrives til pasienter med astma som er 12 år og eldre. Medisinen bør inhaleres i henhold til resepten retning. Vanligvis, i en avstand på 12 timer, blir en eller to inhalasjoner rådet avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Unngå å bruke noen stoffet på egen hånd hvis du ikke vet om dens innhold. Personer som er allergiske mot flutikason eller salmeterol er kontraindisert å bruke denne behandlingen.

  For sikker behandling oppsøke lege og diskutere alle de symptomer som bekymrer sammen med medisinsk historie. Og, hvis du har noen form for sykdom eller infeksjoner knyttet til luftveiene som tuberkulose, herpes eller blod forholde lidelse, la legen din bli informert om det før behandlingen starter. Denne medisinen bør brukes med ekstrem forsiktighet hos gravide kvinner og ammende mødre som det kan påvirke helsen til barnet.