Hjem >> allergi >> Two Little Twinkling Eyes

Two Little Twinkling Eyes

Alle foreldre er ekstatisk om deres lille bylten av glede, når han eller hun er født. Lite vet de at livets reise vil ha noen utrolige og noen ikke fullt så hyggelige overraskelser. Barnets første smil, første skritt, første talte ord er et minne som alle ønsker å fange på film, men når det kommer til et notat fra barneskolen sier at barnet ikke gjør sitt arbeid ordentlig, virker det som en drøm stave brutt.

en dårlig rapporten kort, hvor den medisinske sjekken viser utilstrekkelig syn, sender en alarmklokke. Et besøk til øyespesialist er fryktelig upsetting som legen sier at barnet har myse på grunn av noe som øyet har blitt late og har dårlig syn.

Nå briller og lat øye behandling er nødvendig.

Alle barn trenger en synsundersøkelse ved fødselen til kassen infeksjoner, medfødte sykdommer som PHPV, katarakt, glaukom og, spesielt hvis født før 32 uker og på mindre enn 2 kg, for å oppdage prematuritetsretinopati (ROP).

Så, på 4 måneder, for å utelukke myse (feiljustert øyne), nystagmus (vaklende øyne), medfødt nasolakrimalkanal blokk (rennende øyne). Neste, etter 6 måneder, for å se etter normal utvikling av øyebevegelser og å oppdage eventuelle svulst, som retinoblastom, eller for å sjekke ut netthinneavløsning grunn Coat sykdom.

På ett år et spedbarn kan utvikle avvik av øyet på grunn av kravet

briller, som hvis ikke gitt i tide, kan føre til utvikling av lat øye. En vanlig øye checkup kan sikre en rettidig oppdagelse og behandling av barn øyesykdommer slik at barnet kan utvikle god visjon.

I likhet med fysisk vekst, er det visuelle milepæler som øyespesialist sjekker barnet for å sikre at barnet har ikke bare friske øyne, men også en lys fremtid.

en pediatrisk øyelege har en særegen bidrag å tilby til den enorme innsatsen av en forelder i å formidle omfattende utdanning til unge sinn av samfunnet.

Visual evner sjekk er en sjekk for å teste ulike synsevnen til en voksende barn for en sunn og komplett visuell

utvikling. Denne undersøkelsen er inkluderende av de umiddelbare tiltak som trengs i tilfelle mangler, der tiden er kritisk i rask modning visuell cortex, smidig bare i de tidlige årene av livet.

Visual evne sjekk er en viktig stein i fundament for å bygge fremtidens samfunn. Ønsker deg og dine barn god helse og lykke.


Venstre øye mysemyse korrigeres med briller