Hjem >> avhengighet >> Alkohol Treatment Center i Idaho

Alkohol Treatment Center i Idaho

Idaho er bestiller et privat fengsel selskapet å betale tusenvis av dollar for å løse problemer med narkotika og alkohol behandling sentre og medisinsk behandling ved Idaho Correctional Center. Den Idaho Correctional Center er anklaget for å ha ti av 13 narkotika og alkohol behandling sentrum rådgivere uten riktige kvalifikasjoner.

En medisinsk tilsyn gjennomført ved Idaho Department of Correction tidligere i år viser at fengsel, som har en kontrakt med staten, er plaget med problemer. Rapporten viste svikt i å administrere medisinsk behandling, inkludert å holde utilstrekkelige poster; forsinkelser i å gi medisiner, vaksinasjoner og psykisk helsevern for innsatte. Revisjonen fant også en manglende oppfølging behandling for fangene.

Idaho beordret Korreksjon Corporation of America, eieren av fengselet, for å komme opp med en detaljert plan for å rette opp manglene, men 25. mai men selskapet har tydeligvis gått glipp av denne fristen.

staten er raffinering CCA for brudd på kontrakten ved ikke å gi kvalifiserte narkotika og alkohol behandling sentrum rådgivere. Hver dag uten samsvar bringer en bot på mer enn $ 2600 og til dags dato, skylder CCA delstaten Idaho mer enn $ 40.000 for brudd.

"Vi er svært bekymret", sier Rona Siegert, direktør for Idaho Department of Correction helsetjenesten. "Det er hele hensikten med tilsynet, for å finne disse tingene før de kommer til et nivå hvor de er kritiske."

CCA er basert i Nashville, Tennesee og sier det forsøker å ansette kvalifiserte folk for sin narkotika og alkohol behandlingsopplegg.

"Vår innsats for å rekruttere kvalifiserte og akkrediterte avhengighet, alkohol og narkotika fagfolk fra tilgjengelige pool av lokale kandidater fortsette. Vi er sikre på at dette arbeidet vil resultere i vårt selskap å være i samsvar på kort sikt med en fullt credentialed terapeutisk samfunn ansatte, som lokale kvalifiserte fagfolk søker jobbmuligheter, "CCA sa i en skriftlig uttalelse.

I tillegg , CCA tjenestemenn sa at flere ansatte vil gjennomgå narkotika og alkohol behandling sentrum sertifisering testing i de neste månedene. Den uttalelsen er ikke tilfredsstillende i Idaho Department of Correction kontrakt administrator og kvalitetssjef som sier at den siste av narkotika og alkohol behandling sertifiseringer ikke vil være ferdig til juni 2011. Innen den datoen, vil CCA har samlet mer enn $ 100.000 i bøter på grunn av delstaten Idaho.

Idaho Institutt for administrasjon innkjøpsdirektør Jason Urquhart sa at Korreksjon Department formidlet til CCA frykten for at narkotika og alkohol behandling sentrum program brudd kan føre til økte kostnader for staten.

Innsatte i fengselets sykestue ble ofte stående uten tilsyn og uten noen måte å ringe en lege eller sykepleier hvis nødvendig. Fangene ble ikke tilført nok medisinske kontroller av sine vitale av pleiepersonalet. Revisjonen fant også at resultatene av testene ble igjen for lenge før de blir lest av en lege. Dette øker sannsynligheten for at alvorlige medisinske problemer ble ubehandlet.

Denne artikkelen ble skrevet av Kevin Kline. Hvis du har flere spørsmål om behandlingssentre eller er nysgjerrig på å finne en depresjon behandlingssenter så sjekk ut www.thetreatmentcenter.