Kodein avhengighet: En god Start

Det finnes hjelp hvis du eller din kjære ens avhengige av narkotika. Ikke gi opp !. Det finnes millioner av andre rundt deg som har vært i stand til å stoppe narkotikabruk og blyinnhold liv. Hvis det er én ting likt med de som gjenopprette, er det at de holder det gående. Det kan ta fem eller flere sykehusinnleggelser, men man kan definitivt komme seg.

En måte å begynne på er ved å la ideen om du kanskje har et problem. Mange benekter at de har noe problem. De kan si at de "trenger å slappe av" på grunn av sin venn, kone, eller stress, men å gjøre dette hjelper ikke deres tilstand. Du kan endre dine tanker, og dette er stedet å begynne. Andre kan forstyrre deg å få rent. Du kommer til å trenge å endre deg selv og finne rådgivere som kan støtte deg i å gjøre dette.

Du trenger ikke å føle seg flau av å akseptere at narkotika rotet opp livet ditt. Det betyr heller ikke narkotika forårsaket alle komplikasjoner i ditt liv. Det er bare betyr at du er villig til å ha et åpent sinn om hvordan narkotikabruk er opprør deg.

Det er nyttig å finne noen som er i bedring. Dette kan være gjennom en 12 trinns program, en kirke, eller bare en venn som hadde vært en bruker og avslutte. Finn en person i stabilt som ikke kommer til å forkynne for deg eller konfrontere deg; finne noen bare for å snakke. Recovery innebærer å se på skaden i deg livet som narkotikabruk har forårsaket. Det innebærer også å se gode ting som har kommet til andre som har sluttet. Tar med andre om de gode tingene kan være svært nyttig og motiverende.

Begynn å sette mål av de tingene du ønsker å se bedre i livet ditt. Kanskje du ønsker å se deg selv å tjene mer penger på jobben din. Kanskje tilbringe tid med din ektefelle hver helg i stedet for å skjule din bruk av narkotika. Det kan være ikke å være bekymringer vil du bli arrestert. Kanskje du ønsker at ny DVD, sofa, eller klokke. Hva om å føle seg bra om ikke følelsen som noen kommer til å finne ut at du bruker.

Kodein avhengighet: Finn informasjon

Her er steder å få hjelp for pasienter for en venn eller elsket en med et narkotisk problem

SAMHSA, rus og psykisk helsevern. Association: Dette er et flott område som inneholder mange emner for publikum og fagfolk. Regjeringen brosjyrer de gir dekker alle områder av rusmisbruk. Forebygging, behandling og tilbakefall emner er funnet her. Det er en uvurderlig ressurs for mental helse rådgivere på jakt etter opplæring i behandling for spesifikke narkotika av misbruk og for familier og venner som ønsker å finne narkotika faktisk informasjon.

12 trinn: Al-Anon: ". styrke og håp for venner og familier av sine alkoholproblemer" Denne foreningen sier de gir mange med narkotiske problemer har også alkoholproblemer. Selv om denne foreningen hjelper folk som kjenner sine alkoholproblemer, deres støtte grupper er så beneficialhelpful, at de bør brukes av familiene til de som har dual avhengighet. Hvis din kjære bare har narkotisk avhengighet, kan de henvise deg til en god lokal støttegruppe. Gruppene er lik 12 trinn programmer der de sitter i grupper.

Regjeringen: National Institute on Drug Abuse dekker alle "Science of Drug Abuse og avhengighet." De er en pålitelig kilde for narkotika og alkohol informasjon. Deres byrå inneholder vitenskapelig informasjon om alle misbrukte narkotika; informasjonspakker på ulike narkotiske stoffer; sammen med den nyeste forskningen og møter.

Mental Health System: Local. Hvert samfunn har sine egne programmer for narkotikamisbruk. Du kan se i Gule Sider eller på nettet og gjøre et søk for deg lokalt ved å slå opp "community mental helse" og din by og stat. Disse lokale organisasjoner har egne programmer for narkotikamisbruk behandling. I tillegg er de kjent med ressurser og helsepersonell i kommunen som gir narkotikamisbruk treatment.Summary: Avhengighet til vicodin: Hva du kan gjøre for deg selv

. Etablere du vil avslutte. Snakk med noen allerede i utvinningen. Gå til din lokale Mental Helse for informasjon. Ikke gi opp!

Dr. Rich er en psykiater som skriver om avhengighet og emner av angst. Du kan finne informasjon om panikkanfall på anxietypit.com. Dr. Rich skriver om å få rusbehandling hjelp i allaboutsuboxone.com